Kaisa Jaakkola - TerveysSummit

single.php

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola

Kaisa Jaakkola on Helsingissä asuva, kajaanilaissyntyinen tietokirjailija, hyvinvointialan yrittäjä ja vuonna 2013 syntyneen Julius-pojan äiti. Kaisa omistaa miehensä Joni Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -voimaharjoittelusalin. Alkuperäiseltä koulutukseltaan Kaisa on tietojohtamisen diplomi-insinööri.

Ravitsemus- ja liikunta-alalla Kaisa aloitti työnsä ensin vuonna 2006 sivutoimisena personal trainerina ja ravintovalmentajana. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi Kaisa siirtyi vuonna 2009. Nykyisin Kaisa toimii yritysten ravinto- ja hyvinvointivalmennusten sekä yksityishenkilöille suunnattujen verkkovalmennusten parissa, luennoijana ja tietokirjailijana. Kaisan kirjoja on myyty yli 65 000 kappaletta ja hänen yleisöluentonsa ovat vetäneet kerta toisensa jälkeen salit täyteen ympäri Suomea. Tammikuusta 2016 alkaen Kaisa on opiskellut amerikkalaisessa University of Bridgeport -yliopistossa ravitsemustieteen maisteriohjelmassa.

Kaisan supersuosituiksi nousseita kirjoja ovat mm. Hyvän olon hormonidieetti ja Reipas, rakas raskaus – paranna hedelmällisyyttäsi, voi hyvin odotusaikana ja palaudu helposti raskaudesta.

 

 

 

About the Author Emilia Tuominen