Osta TerveysSummit 2018 VIP-passi!

page.php

Osta TerveysSummit 2018 VIP-passi
 nyt hintaan 79 €


TerveysSummitin VIP-passilla saat pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuoden ajaksi, jolloin voit katsoa niitä kun sinulle parhaiten sopii.


Näet kaikki tapahtuman asiantuntijat

ja haastatteluiden aiheet näet tästä >> ​

TerveysSummit on parasta mitä olen koskaan saanut netistä irti!

Miksi VIP-passi kannattaa hankkia?

Haluatko katsoa esitykset heti?

VIP-passilla saat pääsyn kaikkiin haastatteluihin. Voit katsoa heti sinua eniten kiinnostavat haastattelut ja palata niihin kun sinulle sopii. 

Katso kun sinulle sopii

Etkö ehtinyt katsomaan kaikkia haastatteluita tapahtuman aikana? Tai oliko sinun vaikea sovittaa aikataulusi kiinnostavimpien haastattelujen kanssa? Hanki VIP-passi niin voit katsoa kaikki esitykset silloin kun sinulle sopii.

Mikä on TerveysSummit?

Verkossa järjestettävä TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017.

Tapahtumasta tuli netissä nopeasti jopa formuloita suositumpi ilmiö, jonka haastatteluja katsottiin yhteensä yli 778 000 kertaa. Niinpä tapahtuma järjestettiin uudelleen toukokuussa 2018, entistä ehompana ja asiakaspalautteen mukaan kehitettynä!

TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa tapahtuma-aikana. VIP-jäsenille videot ovat katseltavissa missä ja milloin tahansa kokonaisen vuoden ajan.

TerveysSummitin asiantuntijoina loistavat tällä kertaa mm. lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori Matti "Tohtori" Tolonen, kokonaisvaltaisen lääketieteen asiantuntija, yleislääkäri Erkki Antila, tietokirjailija, Kaisa Jaakkola, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti Päivi Mäkeläinen, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, sekä ravitsemusterapeutti Marja Ruuti.

​Kaikki tapahtuman asiantuntijat ja haastatteluiden aiheet näet tästä >>


Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan!

00
Päivää
00
Tuntia
00
Minuuttia
00
Sekuntia

Osta TerveysSummit 2018 
VIP-passi tänään hintaan 79 € 

•  Saat rajattoman pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuodeksi.

Lue mitä mieltä osallistujat
ovat TerveysSummitista

Kiitos hyvistä haastatteluista, ne olivat mielenkiintoisia! Oli todella hieno ja hyvä idea välittää tällä tavalla netin kautta oikeanlaista tietoa suurelle joukolle siitä kiinnostuneita. Näin tieto välittyy eteenpäin ja sitä kautta saadaan yhä suurempi joukko osalliseksi ja kiinnostuneeksi siitä.

- Marja, Mikkeli

Kerrassaan upeaa, veriä pyörittävää puhetta, mahtava lisäbuusti, tieto on valtaa, muuttaa rakenteita, auttaa toimimaan, opettaa ajattelemaan; epäusko voi muuttua uskoksi, teoiksi.
Kiitos itseni, omaisten ja ystävien sekä tuttavien puolesta myös! Kuuntelin kaikki, jaoin, puhuin, kerroin, siteerasin, kiitin. Kiitän, koetan lisätä toimintaa, käytäntöjä. Sain tietoa, tietoa ja tietoa, jota käyttää myös omassa toiminnassa, hyvinvoinnin parissa, ideoita, tsemppausta!

- Leena, Helsinki

Suuret kiitokset tästä kaikesta! ?  Asiasisältö huippu. Heti tuli mieleeni, että kenelle kaikille kerron, kun niin täyttä, perusteltua ja ammattimaista tietoa, taitoa, kokemusta. Loistavasti koottu. Oli miellyttävä kuunnella. Nämä kuunneltuaan ajatus on vain, että lisää tällaista! ?

- Katriina

More...

Osta 2018 TerveysSummitin VIP-passi hintaan 79 

•  Saat rajattoman pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuodeksi.

Suuri, lämmin kiitos mahdollisuudesta kuunnella luentojanne! Sain paljon hyviä vinkkejä sairauksieni hoitoon ravinnolla ja lisäravinteilla. Luennoitsijat olivat hyviä, kuin myös haastattelijat. 30-60 minuuttia oli sopivan pitkä luento, että mielenkiinto asiaa kohtaan pysyi hyvin yllä. Aion noudattaa ohjeita ja kokeilla kuinka hyvin ne toimivat esim. ärtyneen suolistoni kanssa. Kaikkea hyvää teille!

- Riitta

Kiitos TerveysSummitista. Innostuin Marja Ruutin videosta, joten katsoin kaikki haastattelut. Se mikä minua ilahdutti suuresti, oli Pyry Suonsivun haastattelu. Sympaattinen lääkäri. Craig Hudson myös avasi uusia ajatuksia. Biohakkereilta löytyi asioita, joita tietämättä eduista olen käyttänyt hyvään oloon. Voi, että on mahtava tiimi! Silmät avautuivat ja mieli on avoin.

- Mariitta

Kiitos mielenkiintoisesta mahdollisuudesta kotoa käsin osallistua huippu luennoille! Paljon tärkeää tietoa, uutta ajateltavaa ja vahvistusta intuitiolle omaan hyvinvointiin liittyen. Mielenkiintoisia luentoja ja monipuolinen tarjonta. Vuorokauden katseluaika riitti mainiosti ja sen verran mielenkiintoisia luentoja oli, että ihan piti kiirehtiä koneen äärelle. Villasukkia kutoen kiikkustuolissa hyvinvoinnin äärelle. Kiitos tuhannesti!!!

- Virpi

Osta 2018 VIP-passi hintaan 79 €

TerveysSummit VIP-passi

Saat rajattoman pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuodeksi sekä pääsyn bonuksiin, joita julkaistaan vain VIP-alueella. VIP-passilla saat myös muita rahanarvoisia etuja. Nyt hintaan vain 79€!

Osta VIP-passi