Daniela Salomaa 2020 - TerveysSummit

single.php

Daniela Salomaa 2020

Daniela Salomaa

Daniela Salomaa on klassinen homeopaatti, ravintoneuvoja ja hyvinvointivalmentaja. Hänen intohimonaan on kaikki holistiseen terveyteen, luonnonmukaisuuteen ja henkiseen kasvuun liittyvä.  Koulutukseltaan Daniela on kauppatieteiden maisteri, KTM ja hän työskenteli aikaisemmin päätoimisesti markkinointiviestinnän parissa, josta siirtyi vuonna 2011 yrittäjäksi kiinnostuttuaan terveellisestä ravinnosta ja sen vaikutuksista. 

”Missioni on tukea muita polulla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja henkilökohtaista kasvua. Haluan auttaa ihmisiä oivaltamaan syyt terveysongelmien tai henkisen pahoinvoinnin takana ja tukea heitä ottamaan vastuun hyvinvoinnistaan. Terveys ja onnellisuus ovat viime kädessä omalla vastuullamme ja monesti kiinni jokapäiväisistä valinnoistamme ja elämänasenteestamme. Tehtäväni on auttaa oivaltamaan, miten jokainen voi edistää pysyvästi omaa hyvinvointia, mitä muutoksia saattaa tarvita ja löytämään siihen sopivat ratkaisut. Haluan myös tukea löytämään aidon motivaation muutosten toteuttamiseksi. Uskon vahvasti, että tie hyvinvointiin löytyy jokaisen sisältä.

Paremman terveyden ja tasapainon saavuttaminen vaatii oikeata tietoa, yksilöllisesti valittuja keinoja ja motivaatiota toteuttaa tarvittavat muutokset. Näkemykseni on, että siihen ei ole oikotietä eikä yhtä ainoata taikakeinoa.

Meissä jokaisessa on viisautta tehdä omaa hyvinvointia tukevia päätöksiä ja tekoja! Siihen voi tarvita ulkopuolisen sysäyksen ja tuen, mutta aito paraneminen tapahtuu aina sisältäpäin ja oman elinvoiman avulla.”

Lue lisää tästä>>

About the Author Emilia Tuominen