Katja Kokko 2020NS - TerveysSummit

single.php

Katja Kokko 2020NS

Katja Kokko

“Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja on inspiroinut naisia aitoon kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on koulutukseltaan muun muassa kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä (Formula Botanica) ja joogaopettaja (John Scott Yoga, RYS200). Lisäksi hän on kouluttautunut kasvorefleksologiassa (Dien Chan Zone®, Helen Black), kosmeettisessa gua shassa (Cecily Braden), Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvassa perinteisessä gua shassa (Clive Withman) ja kasvojen sidekudoshieronnassa (Anne Bramham). Katjan laaja näkemys sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä on versonut myös kansainvälistyneen edelläkävijän, Jolie Organic Health & Beautyn.

Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan (2015) Katja saattelee lukijansa aidon kauneuden lähteille – itsensä kuuntelemisen ja oman ainutlaatuisuuden arvostamisen ääreen. Vaikka Katjalla on vahva ote kauneusmaailman trendeihin ja taito tunnistaa seuraavan hetken hitit ja helmet, hän toimii omassa työssään suunnannäyttäjänä kestävän kauneusideologian tielle. Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä, jotta jokaisen naisen sisällä villinä kasvavan luonnon kauneus pääsee säteilemään vapaasti ulospäin. Katjan toinen kirjan Kuulaan kaunis ilmestyi helmikuussa 2019 (Gummerus). Kuulaan kauniissa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen.

Tällä hetkellä Katja opiskelee Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemiassa akupunktiohoitajaksi ja työskentelee tuotekehityksen sekä Yin Your Skin® konseptinsa parissa, joka yhdistää korealaisen ihonhoidon, kosmeettisen gua shan, yin-joogan ja sound healingin. Katjan valtavana luonnonkosmetiikan tietopankkina tunnettu sivusto jatkaa aidosti kauniin lukijakuntansa kasvattamista. Se esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, intohimolla ja tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, pilke silmäkulmassa.”

Lue lisää: https://katjakokko.com/ 

About the Author Emilia Tuominen