Lana Lavonen 2019 - TerveysSummit

single.php

Lana Lavonen 2019

Lana Lavonen

Lana Lavonen on ayurvedakonsultti, pranayamaopettaja, ravintoterapeutti ja joogaopettaja. Lanan syvä ja monipuolinen osaaminen ja ammattitaito takaavat sen, että hän kohtaa asiakkaansa aina kokonaisuutena: hänen tavoitteensa on lisätä ihmisten tietoisuutta hyvinvoinnista, ja sen vuoksi hän kouluttautuu jatkuvasti lisää niin ayurvedan, pranayaman kuin joogan parissa.

Syy siihen, miksi Lana haluaa hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti ja oppia jatkuvasti lisää holistisesta hyvinvoinnista juontaa juurensa hänen lapsuudestaan: Rankan lapsuuden jälkeen Lana voi todella huonosti. Tilanne johti siihen, että niin keho kuin mieli sairastuivat, ja Lana kamppaili muun muassa vaikean endometrioosin ja jatkuvien antibioottikuurien kanssa. Omien kokemustensa myötä Lana korostaakin konsultaatioissaan ja opetuksessaan sitä, että sekä ihmisen mieltä että kehoa tulee hoitaa, ja ihminen tulee kohdata kokonaisuutena.

Lanan oma joogapolku alkoi vuonna 2001, jolloin hän alkoi harjoittaa ja opiskella raja-joogaa Etelä-Koreassa. Jooga vei mennessään, ja Lana kokeili eri joogasuuntauksia ja –tyylejä. Vuonna 2004 hän löysi kuitenkin elämäänsä kolme aarretta: astangajoogan, ayurvedan ja pranayaman. Tuon kolmikon löydyttyä Lana on opiskellut jokaista polkua lisää kansainvälisten huippuosaajien kanssa.

Tällä hetkellä Lana opettaa joogaa ja pranayamaa, sekä tekee ayurveda-konsultaatioita Suomessa. Lisäksi Lana kouluttaa Ayurveda instituutissa.

Suomeen hän muutti 18-vuotiaana Petroskoista, mutta valmistuttuaan humanististen tieteiden kandidaatiksi hän lähti maailmalle: Lana on opiskellut Pariisissa, ja työskennellyt Etelä-Koreassa ja Thaimaassa. Lisäksi hän on harjoittanut joogaa Intian Mysoressa. Intiassa Lana aloitti myös ayurvediset opintonsa, jotka auttoivat häntä syventämään osaamistaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa entisestään. Vuonna 2012 Lana sertifioitui kliinisen Ayurvedan terapeutiksi Nagpurissa, Intiassa. Hänen pääopettajinaan toimivat Dr. Atreya Smith ja Dr. Sunil Joshi, jotka molemmat tuntevat länsimaalaisen ruokakulttuurin hyvin. Myös Lana pyrkii soveltamaan Ayurvedan oppeja suomalaiseen elämäntapaan.
Lue lisää tästä>>

About the Author Emilia Tuominen