Marja Kihlström 2020NS - TerveysSummit

single.php

Marja Kihlström 2020NS

Marja Kihlström

“Olen 34-vuotias erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Vastaanottoni on Töölössä Helsingissä. Minut tunnetaan myös suosittuna Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailija ja luennoitsijana.

Seksuaaliterapiavastaanotollani haluan nähdä jokaisen ihmisen ainutlaatuisena omana itsenään ja kuulla juuri hänen oman tarinansa. Yhdessä pohtien voimme tutkia, mitä kaipaat ja tarvitset. Seksuaalisuus on meissä jokaisessa ja sen kohtaaminen voi olla hämmentävää tai jopa pelottavaa. Minä olen terapeuttina sinun kanssasi, rinnallakulkijasi, joka uskaltaa kysyä, minne olet menossa.

Puhu muru -blogini sai alkunsa halusta olla seksuaaliterapeutti, joka on lähellä ihmisiä. Olen blogini kautta nostanut keskusteluun aiheita, jotka koskettavat monia mutta joista vaietaan. Jaan tietoa, kerron perheemme elämästä, innostan ja avaan keskusteluja. Haluan kannustaa kaikkia elämään oman näköistä elämäänsä ja nauttimaan siitä.

Esikoiskirjani  Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta, jonka tein yhdessä Havaintoja parisuhteesta -bloggari Sami Minkkisen, julkaistiin vuonna 2017. Toinen huippusuosittu kirjani Iso O -matkaopas huipulle julkaistiin maaliskuussa 2018. Seuraava kirjani odotettu “pikkusisko” eli Iso O – harjoituskirja julkaistiin 4.4.2019, mikä toimii itsenäisenä harjoituskirjana naisen nautinnon maailmaan ja loistavasti yhdessä Iso O – matkaopas huipulle kirjan kanssa. Kirjoitan seksuaalisuudesta, ihmissuhteista ja elämästä herkästi sekä ymmärtäväisesti, jokaista ihmistä kunnioittaen.

Luennoitsijana minut tunnetaan luontevana ja energisenä esiintyjänä. Osaan koskettaa kuin naurattaakin, yhdistää tietoa ja elettyä elämää. Teen keikkoja asiantuntijaluennoitsijana, inspiraatiopuhujana kuin kouluttajana.”

Lue lisää: http://www.puhumuru.fi/esittely/

About the Author Emilia Tuominen