Olli Posti 2019 - TerveysSummit

single.php

Olli Posti 2019

Olli Posti

Olli Posti on terveysvaikuttaja ja aidon ruuan puolestapuhuja. Häneltä on vuoden 2019 alussa ilmestynyt Supermarket Survival -kirja, joka kertoo laadukkaan ravinnon löytämisestä nykyisessä ruokaympäristössä.
Olli Posti on tullut tunnetuksi superfood-bloggaajana ja tuotesuosittelijana vuodesta 2009 alkaen. Hän auttoi samalla Suomen ensimmäisiä superfood-brändejä alkuun ja mentoroi monia alan vaikuttajia. Hänen Nutrix-teostaan on luettu laajasti jo kymmenen vuoden ajan. Olli on pitänyt lukuisia luentoja ja esiintynyt lähes kaikissa Suomen isoimmissa medioissa. Viime vuosina Olli on vaikuttanut ravintokeskusteluun ennen kaikkea Supermarket Survival -brändinsä kautta.

Syötyään itsensä takaisin elävien pariin, Olli Posti on omistautunut levittämään rikkaamman syömisen sanomaa suomalaisille. Ollin oivallukset ovat tuttuja luennoilta, mediasta, blogeista ja yhteisöistä. Vuonna 2016 Olli valittiin vuoden terveysvaikuttajaksi julkisessa some-äänestyksessä ja hän oli mukana perustamassa ja kehittämässä suosittua Freetoxaajat-yhteisöä.

Nykyään Olli auttaa ja konsultoi lukuisia alan yrityksiä ja vaikuttajia ja osallistuu projekteihin, joissa viedään maailmaa parempaan suuntaan ja ruokakulttuuria herkullisemmaksi. Olli myös ylläpitää suosittua ravintohifistelyyn keskittyvää ryhmää Facebookissa.
Lue lisää tästä>>

 

About the Author Emilia Tuominen