Pardaman Sharma 2020 - TerveysSummit

single.php

Pardaman Sharma 2020

Pardaman Sharma

Pardaman Sharma on ayurveda-asiantuntija, luennoitsija ja kouluttaja, joka on opiskellut ayurvedaa Intiassa ja harjoittanut, sitä Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Hän on suorittanut ayurvedalääketieteen (Bachelor of Ayurveda and Medicine) tutkinnon intialaisessa yliopistossa (1998–2004).

Hän on yksi Pohjoista Ayurvedaa -kirjan kirjoittajista. Pohjoista ayurvedaa kertoo, miten tunnistaa oman keho- ja ihotyypin ja tehdä hyvinvoinnin kannalta järkeviä valintoja. Kirjassa on huomioitu Suomen luonnon ja vuodenaikojen erityispiirteet. Oppaan helpoilla ohjeilla oppii lempeän ja luonnollisen tavan elää, mutta se tarjoaa uutta tietoa ja inspiraatiota myös ayurvedista elämäntapaa jo noudattaville.

”Ayurveda on minulle elämäntapa ja olennainen osa elämääni, sillä ayurvedan oppeja on noudatettu kotonamme niin kauan kuin muistan.

Vahvuutemme on ayurvedan soveltaminen paikallisiin olosuhteisiin. Ayurveda on ajaton viisaus hyvinvoinnista ja terveyden vaalimisesta. Vaikka ayurvedan perusfilosofia on tuhansia vuosia vanha, sen perusperiaatteita tulisi aina soveltaa elinympäristöä huomioiden, koska paikalliset elintavat, elinympäristö ja elämänfilosofia muodostavat hoidon perustan.”

Lue lisää tästä>>

About the Author Emilia Tuominen