Suvi Bowellan 2020NS - TerveysSummit

single.php

Suvi Bowellan 2020NS

Suvi Bowellan

“Suvi on valmistunut elämäntaidon valmentajaksi Marika Borgin Elämäntaidon Valmennusakatemiasta ja ThetaHealing®-opettajaksi menetelmän kehittäjän Vianna Stibalin kursseilta. Suvi on myös Suomen ensimmäinen Clearing Toxic Emotions – tunneterapeutti, sekä Repairing Core Fractures -traumaterapeutti. NLP™:tä ja hypnoosia Suvi on opiskellut Ilkka Rajalan, Mark Hayleyn ja NLP™:n kehittäjän Richard Bandlerin ohjauksessa.

Lisäksi Suvi on osallistunut Anthony Robbinsin ja Joseph McClendonin valmennuksiin Suomessa ja ulkomailla, ja opiskellut manifestointia ja runsaustietoisuuden kehittämistä mm. Christie Marie Sheldonin ja Marilyn Jenett:in opastuksella. Paras opettaja on kuitenkin ollut elämä itse; oman henkisen polun kulkeminenja rakkaiden asiakkaiden kanssa jaetut kasvun ja oivallusten hetket.

Suvi kirjoittaa omaa blogia suositulle Hidastaa elämää -sivustolle ja on toimittajana Minä Olen -lehdessä. Suvilta on ilmestynyt viisi kirjaa: Sisulla eteenpäin – Selviydy työelämän muutoksessa (Helsingin kauppakamari 2009), Lasten oppeja äideille (Otava 2018), Ihana herkkyys (Otava 2018) ja Erityisherkän päiväkirja (Otava 2019). “Kiltin tytön voimakirja” (Otava) julkaistiin elokuussa 2020. “

Lue lisää: http://suvibowellan.com/

About the Author Emilia Tuominen