Osta TerveysSummit 2020 New Stars VIP-passi

page.php

TerveysSummit nettitapahtuma palaa jälleen 22.-29.11.2020! 

Osta TerveysSummit 2020 New Stars
 VIP-passi hintaan 79 €

  • Tällä kertaa mukana on kymmeniä uusia suomalaisia ja kansainvälisiä hyvinvoinnin ja ravitsemuksen alan huippuammattilaisia - siksi teemana "New Stars".
  • Hyppää heti marraskuussa tapahtuman alkaessa suoraan kiinnostavimpiin haastatteluihin
  • Nautiskele lopuista videoista omassa tahdissasi
  • Käytä rahanarvoiset VIP-bonukset hyväksesi
  • Rajaton käyttöoikeus koko vuoden 2020 New Stars videokirjastoon seuraavaksi 12 kuukaudeksi

Oli upeaa päästä heti
nauttimaan kolmesta tärkeimmästä luennosta… osan katsoin uudestaankin summitin jälkeen ja tein lisää muistiinpanoja...

Miksi VIP-passi kannattaa ehdottomasti hankkia?

Haluatko katsoa esitykset HETI tapahtuman alettua odottamatta esitysaikaa?

VIP-passilla saat pääsyn kaikkiin uusiin haastatteluihin. Voit katsoa HETI tapahtuman alkaessa sinua eniten kiinnostavat haastattelut ja palata niihin kun sinulle sopii, 100% omaan tahtiisi. 

Katso kun sinulle sopii... ja uudestaan rajattomasti!

Etkö ehdi katsomaan kaikkia haastatteluita tapahtuman aikana? Tai onko sinun vaikea sovittaa kiireinen aikataulusi kiinnostavimpien haastatteluiden kanssa? Hanki VIP-passi niin voit katsoa kaikki esitykset juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

VIP-passilla saat omaksesi rahanarvoisia bonuksia

VIP-passiin kuuluu vuoden rajattoman katseluoikeuden lisäksi useita todella rahanarvoisia bonuksia. VIP-passilla saat niin tuntuvia alennuksia yhteistyö-kumppaneiltamme, että säästät passin hinnan helposti jo niiden avulla.

  • Sisäänpääsy lääkäri Pyry Suonsivun interaktiiviselle VIP-kyselytunnille viideksi viikoksi (1 kyselytunti per viikko) - tuo kiperimmät terveyskysymyksesi, Pyry vastaa!
  • Sisäänpääsy yhteen vain VIPeille tarjottuun lääkäri Olli Sovijärven kyselytuntiin - kysy Ollilta mitä tahansa esim. ravitsemuksesta!
  • TerveysSummitin ajan erityinen VIPien "kuuma linja" asiantuntevaan terveystuoteneuvontaan pikana!
  • TerveysSummitin VIP-asiakkaiden päivittäin vaihtuvat tarjoukset maanantaista alkaen (näillä alennuksilla säästät jo helposti koko VIP-passin hinnan)!
  • VIP-bonuksia julkaistaan lisää päivittäin tapahtumien edetessä!

 Haastateltavana Suomen kärkinimet hyvinvoinnin ja terveyden alalta sekä useita maailman kiinnostavimpia puhujia

Mikä on TerveysSummit?

Verkossa järjestettävä TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017 ja uudelleen toukokuussa 2018, maaliskuussa 2019 ja tämän vuoden tammikuussa 2020.

Tapahtumasta tuli netissä nopeasti jopa formuloita suositumpi ilmiö, jonka haastatteluja on katsottu vuosien aikana MILJOONIA kertoja.

Tapahtuma järjestetään jälleen uudelleen marraskuussa 22.-29.11.2020, entistä ehompana ja asiakaspalautteen mukaan edelleen kehitettynä!

TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa päivittäin tapahtuma-aikaan. VIP-jäsenille videot ovat katseltavissa missä ja milloin tahansa kokonaisen vuoden ajan.

Edellisten TerveysSummitien asiantuntijoina ovat loistaneet mm. Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkola, lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori Matti "Tohtori" Tolonen, kokonaisvaltaisen lääketieteen asiantuntija, yleislääkäri Erkki Antila, tietokirjailija Kaisa Jaakkola, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti Päivi Mäkeläinen, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, sekä ravitsemusterapeutti Marja Ruuti.


Osta TerveysSummit 2020 New Stars 
VIP-passi nyt hintaan 79 €

•  Saat rajattoman pääsyn kaikkiin tapahtuman haastatteluihin vuodeksi.
•  Saat vapaan pääsyn bonuksiin, joita julkaistaan vain VIP-alueella.

Lue mitä mieltä osallistujat
ovat TerveysSummitista

Kiitos hyvistä haastatteluista, ne olivat mielenkiintoisia! Oli todella hieno ja hyvä idea välittää tällä tavalla netin kautta oikeanlaista tietoa suurelle joukolle siitä kiinnostuneita. Näin tieto välittyy eteenpäin ja sitä kautta saadaan yhä suurempi joukko osalliseksi ja kiinnostuneeksi siitä.

- Marja, Mikkeli

Kerrassaan upeaa, veriä pyörittävää puhetta, mahtava lisäbuusti, tieto on valtaa, muuttaa rakenteita, auttaa toimimaan, opettaa ajattelemaan; epäusko voi muuttua uskoksi, teoiksi.
Kiitos itseni, omaisten ja ystävien sekä tuttavien puolesta myös! Kuuntelin kaikki, jaoin, puhuin, kerroin, siteerasin, kiitin. Kiitän, koetan lisätä toimintaa, käytäntöjä. Sain tietoa, tietoa ja tietoa, jota käyttää myös omassa toiminnassa, hyvinvoinnin parissa, ideoita, tsemppausta!

- Leena, Helsinki

Suuret kiitokset tästä kaikesta! ?  Asiasisältö huippu. Heti tuli mieleeni, että kenelle kaikille kerron, kun niin täyttä, perusteltua ja ammattimaista tietoa, taitoa, kokemusta. Loistavasti koottu. Oli miellyttävä kuunnella. Nämä kuunneltuaan ajatus on vain, että lisää tällaista! ?

- Katriina

Osta TerveysSummit 2020 New Stars VIP-passi nyt
 hintaan 79 €

•  Saat rajattoman pääsyn kaikkiin tapahtuman haastatteluihin vuodeksi.
•  Saat vapaan pääsyn bonuksiin, joita julkaistaan vain VIP-alueella.

Suuri, lämmin kiitos mahdollisuudesta kuunnella luentojanne! Sain paljon hyviä vinkkejä sairauksieni hoitoon ravinnolla ja lisäravinteilla. Luennoitsijat olivat hyviä, kuin myös haastattelijat. 30-60 minuuttia oli sopivan pitkä luento, että mielenkiinto asiaa kohtaan pysyi hyvin yllä. Aion noudattaa ohjeita ja kokeilla kuinka hyvin ne toimivat esim. ärtyneen suolistoni kanssa. Kaikkea hyvää teille!

- Riitta

Kiitos TerveysSummitista. Innostuin Marja Ruutin videosta, joten katsoin kaikki haastattelut. Se mikä minua ilahdutti suuresti, oli Pyry Suonsivun haastattelu. Sympaattinen lääkäri. Craig Hudson myös avasi uusia ajatuksia. Biohakkereilta löytyi asioita, joita tietämättä eduista olen käyttänyt hyvään oloon. Voi, että on mahtava tiimi! Silmät avautuivat ja mieli on avoin.

- Mariitta

Kiitos mielenkiintoisesta mahdollisuudesta kotoa käsin osallistua huippu luennoille! Paljon tärkeää tietoa, uutta ajateltavaa ja vahvistusta intuitiolle omaan hyvinvointiin liittyen. Mielenkiintoisia luentoja ja monipuolinen tarjonta. Villasukkia kutoen kiikkustuolissa hyvinvoinnin äärelle. Kiitos tuhannesti!!!

- Virpi

Osta 2020 New Stars VIP-passi  hintaan 79 €

TerveysSummit VIP-passi

Saat rajattoman pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuodeksi sekä pääsyn bonuksiin, joita julkaistaan vain VIP-alueella. VIP-passilla saat myös muita rahanarvoisia etuja. Nyt hintaan vain 79€!

Osta VIP-passi