Osta TerveysSummit 2021 VIP-passi

page.php

TerveysSummit 2021 toukokuu VIP-passi nyt hintaan 79 €

 • VIP-passilla pääset heti katsomaan kiinnostavimmat haastattelut - Saat rajattoman katseluoikeuden yhteensä 39 uuteen haastatteluun seuraavaksi vuodeksi. Hinnaksi tulee siis vain n. 2€ per haastattelu!
 • Nautiskele videoista omassa tahdissasi juuri silloin kun sinulla on aikaa!
 • Hyödynnä huikeat rahanarvoiset VIP-bonukset! Bonuksia julkaistaan edelleen lisää myös summitin jälkeen - näistä et halua jäädä paitsi!  

Oli upeaa päästä heti
nauttimaan kolmesta tärkeimmästä luennosta… osan katsoin uudestaankin summitin jälkeen ja tein lisää muistiinpanoja...

VIP-jäsenenä voit katsoa kaikki haastattelut HETI tai silloin kun sinulla on aikaa!

 • Suomen suurin terveyden videokirjasto käytössäsi
 • Nyt vain 12,90€ kuussa!
 • KAIKKI TerveysSummit haastattelut vuosien varrelta
 • Kuukausittaiset Zoom-kyselytunnit asiantuntijoiden kanssa
 • TerveysSummitin terveyssarjat vain jäsenille joulukuusta alkaen

Miksi VIP-passi kannattaa ehdottomasti hankkia?

Haluatko katsoa esitykset HETI odottamatta esitysaikaa?

VIP-passilla saat pääsyn kaikkiin uusiin haastatteluihin. Voit katsoa HETI tapahtuman alkaessa sinua eniten kiinnostavat haastattelut ja palata niihin kun sinulle sopii, 100% omaan tahtiisi. 

Katso kun sinulle sopii... ja uudestaan rajattomasti!

Etkö ehdi katsomaan kaikkia haastatteluita tapahtuman aikana? Tai onko sinun vaikea sovittaa kiireinen aikataulusi kiinnostavimpien haastatteluiden kanssa? Hanki VIP-passi niin voit katsoa kaikki esitykset juuri silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Haluatko todella parantaa hyvinvointiasi?

Yksittäiset haastattelut tuovat ideoita ja inspiraatiota muutokseen. Haasteet alkavat usein siinä vaiheessa kun muutoksia pitäisi alkaa toteuttamaan arkielämässä.

VIP-passilla saat omaksesi rahanarvoisia bonuksia

VIP-passiin kuuluu vuoden rajattoman katseluoikeuden lisäksi useita todella rahanarvoisia bonuksia. VIP-passilla saat niin tuntuvia alennuksia tapahtuman aikana ja sen jälkeen, että säästät passin hinnan helposti jo niiden avulla.

Saat kaikki nämä huikeat bonukset!!

 • UUTTA! Saat täydet ääniversiot kaikista tämänkertaisista haastatteluista, joita voit kuunnella helposti kännykästäsi vaikka työmatkoillasi tai autoa ajaessasi!
 • Valmiiksi kirjoitetut täydet muistiinpanot tämänkertaisen TerveysSummitin kaikista 39 haastattelusta VIP-alennuksella -40%! + Ilmaiset maistiaiset muistiinpanoista!
 • Biomedin ladattavat terveysoppaat ja e-kirjat yhteensä 18 kpl
 • Onnistu muutoksessa -verkkovalmennus -45 % alennuksella hintaan 49 € (norm. 89 €) avuksesi TerveysSummitin oppien toteuttamiseksi arjessa!

 Haastateltavana Suomen kärkinimet hyvinvoinnin ja terveyden alalta sekä useita maailman kiinnostavimpia puhujia

Mikä on TerveysSummit?

Verkossa järjestettävä TerveysSummit on Suomen suurin terveystapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran marras-joulukuussa 2017 ja uudelleen toukokuussa 2018, maaliskuussa 2019 ja tämän vuoden tammikuussa sekä marraskuussa 2020.

Tapahtumasta tuli netissä nopeasti jopa formuloita suositumpi ilmiö, jonka haastatteluja on katsottu vuosien aikana MILJOONIA kertoja.

Tapahtuma järjestetään jälleen uudelleen toukokuussa 2021, entistä ehompana ja asiakaspalautteen mukaan edelleen kehitettynä!

TerveysSummit on sarja terveysaiheisia luentoja ja haastatteluja, jotka julkaistaan verkossa päivittäin tapahtuma-aikaan. VIP-jäsenille videot ovat katseltavissa missä ja milloin tahansa kokonaisen vuoden ajan.

Edellisten TerveysSummitien asiantuntijoina ovat loistaneet mm. Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkola, lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori Matti "Tohtori" Tolonen, kokonaisvaltaisen lääketieteen asiantuntija, yleislääkäri Erkki Antila, tietokirjailija Kaisa Jaakkola, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti Päivi Mäkeläinen, sisätautien ja infektiosairauksien erikoislääkäri, professori Ville Valtonen, sekä ravitsemusterapeutti Marja Ruuti.


Lue mitä mieltä osallistujat
ovat TerveysSummitista

Kiitos hyvistä haastatteluista, ne olivat mielenkiintoisia! Oli todella hieno ja hyvä idea välittää tällä tavalla netin kautta oikeanlaista tietoa suurelle joukolle siitä kiinnostuneita. Näin tieto välittyy eteenpäin ja sitä kautta saadaan yhä suurempi joukko osalliseksi ja kiinnostuneeksi siitä.

- Marja, Mikkeli

Kerrassaan upeaa, veriä pyörittävää puhetta, mahtava lisäbuusti, tieto on valtaa, muuttaa rakenteita, auttaa toimimaan, opettaa ajattelemaan; epäusko voi muuttua uskoksi, teoiksi.
Kiitos itseni, omaisten ja ystävien sekä tuttavien puolesta myös! Kuuntelin kaikki, jaoin, puhuin, kerroin, siteerasin, kiitin. Kiitän, koetan lisätä toimintaa, käytäntöjä. Sain tietoa, tietoa ja tietoa, jota käyttää myös omassa toiminnassa, hyvinvoinnin parissa, ideoita, tsemppausta!

- Leena, Helsinki

Suuret kiitokset tästä kaikesta! ?  Asiasisältö huippu. Heti tuli mieleeni, että kenelle kaikille kerron, kun niin täyttä, perusteltua ja ammattimaista tietoa, taitoa, kokemusta. Loistavasti koottu. Oli miellyttävä kuunnella. Nämä kuunneltuaan ajatus on vain, että lisää tällaista! ?

- Katriina

Osta nyt TerveysSummit 2021 VIP-passi hintaan 79 € 

Saat rajattoman pääsyn kaikkiin toukokuun 2021 tapahtuman haastatteluihin vuodeksi ja pääset nauttimaan vaihtuvista bonuksista! 

Suuri, lämmin kiitos mahdollisuudesta kuunnella luentojanne! Sain paljon hyviä vinkkejä sairauksieni hoitoon ravinnolla ja lisäravinteilla. Luennoitsijat olivat hyviä, kuin myös haastattelijat. 30-60 minuuttia oli sopivan pitkä luento, että mielenkiinto asiaa kohtaan pysyi hyvin yllä. Aion noudattaa ohjeita ja kokeilla kuinka hyvin ne toimivat esim. ärtyneen suolistoni kanssa. Kaikkea hyvää teille!

- Riitta

Kiitos TerveysSummitista. Innostuin Marja Ruutin videosta, joten katsoin kaikki haastattelut. Se mikä minua ilahdutti suuresti, oli Pyry Suonsivun haastattelu. Sympaattinen lääkäri. Craig Hudson myös avasi uusia ajatuksia. Biohakkereilta löytyi asioita, joita tietämättä eduista olen käyttänyt hyvään oloon. Voi, että on mahtava tiimi! Silmät avautuivat ja mieli on avoin.

- Mariitta

Kiitos mielenkiintoisesta mahdollisuudesta kotoa käsin osallistua huippu luennoille! Paljon tärkeää tietoa, uutta ajateltavaa ja vahvistusta intuitiolle omaan hyvinvointiin liittyen. Mielenkiintoisia luentoja ja monipuolinen tarjonta. Villasukkia kutoen kiikkustuolissa hyvinvoinnin äärelle. Kiitos tuhannesti!!!

- Virpi

Osta nyt TerveysSummit 2021 VIP-passi  hintaan 79 € 

Katso kaikki haastattelut HETI TerveysSummit VIP-jäsenyydellä

Edullisella VIP-jäsenyydellä saat pääsyn kaikkiin TerveysSummitin haastatteluihin vain 12,90€ kuussa sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia tapahtumaviikon lisäksi kuukausittain. VIP-jäsenenä pääset näkemään kaikkien TerveysSummitien haastattelut (liki 300 kpl) selkeästi aiheittain lajiteltuna ja vain jäsenille yksinoikeudella tehdyt terveyssarjat!

Osta VIP-jäsenyys tästä