Terveelliseen ruokaan erikoistuneen huippukokin vinkit joulupöytään | TerveysSummit Syksy 2021

page-2019-jaettava-video.php

Sami Tallberg, villiyrttikokki

Terveelliseen ruokaan erikoistuneen huippukokin vinkit joulupöytään

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittautumalla seuraavaan TerveysSummitiin toukokuussa 2022 pääset katsomaan kaikki uudet asiantuntijahaastattelut täysin ilmaiseksi ja saat ajankohtaiset TerveySummit uutiset sähköpostiisi heti ensimmäisten joukossa!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  • Mitä uutta Sami on löytänyt luonnosta

  • Mitkä ovat Samin suosikkivilliyrttejä

  • Miten kallioimarretta voi käyttää

  • Miten Sami kiinnostui luonnossa olemisesta ja villiyrteistä

  • Onko villiyrttien käyttö ravintoloissa lisääntynyt

  • Kuka on Ilma Lindgren

Riistareseptivinkki

  • Riistaa

  • Mausteseos: valkosipuli, timjami, oliiviöljy blenderiin (joskus myös ripaus Provencen yrttiseosta)

  • Sivellään esim. peuranpaistin päälle

  • Kypsennetään vesihauteessa 55 asteeseen 2 tuntia

  • Ruskistetaan pannulla ja viipaloidaan

  • Lisukkeeksi laadukkaista vihanneksia

Vinkkejä jouluun

  • Villiyrttiteestä glögiä, jota voi makeuttaa hunajalla ja/tai terästää

  • Villiyrttitee: kuivattuja mesiangervon lehtiä ja kukkia, mustaherukan lehtiä

  • Villiyrttitee 2: kamomillan kukkia ja puutarhayrttejä kuten salviaa ja timjamia tai minttua

  • Glögiseos: kuivattua omenaa, aroniaa ja pihlajaa

  • Salaatti ruusukaalista: Viipaloi keittiömandoliinilla ja kiehauta vedessä, jossa on reilusti merisuolaa. Muita aineiksia esim. pähkinät, vuohenjuusto

  • Muikun tai siian mätiä paahtoleivällä

  • Sieniä kuten suppilovahveroa

  • Salaatti ruusakaalista ja villisienistä

  • Riistaa pääruuaksi

  • Meriangervovaahto ja karpaloita sekä marenkia

  • Vanukas meriangervosta ja vatkaa se vaahdoksi

  • Viinivinkki: alkoholiton viini Muri

  • Nokkoskombutsa

Samin maailmanparannusvinkit

  • Jatketaan tätä massiivista downshiftaamista

  • Onnellisuus tulee kiitollisuuden kautta

  • Pysähdytään ja katsotaan mitkä asiat ovat hyvin elämässä

Haastattelijana
Karita Aaltonen

" Nyt on villiyrteistä kausi alkanut kallioimarteella"

"Olenhan mä puolet elämästäni oikeastaan ollut luonnossa ja se on mun hyvinvoinnin ja tasapainon lähde"

"Meillä on tapana syödä hyvin ja se on meidän hyvinvoinnin perusta. Me hankitaan puhtaat ruoka-aineet ja syödään niitä arvostaen"


- Sami Tallberg

 Nähdäksesi TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut ilmoittaudu nyt!

Haluatko nähdä TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja?

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN ilmoittautumalla!

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Seuraa TerveysSummitia somessa ja jaa myös omat katselukokemuksesi! #terveyssummit 

Haastateltavana

Sami Tallberg

Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, ruuan keräilijä, biohakkeri ja kirjailija, joka on erikoistunut paikalliseen ja villiin kausiruokaan. Hänen intohimojaan ovat uuden aallon vegaaninen ruokakulttuuri, ravinnetiheä ruoka ja raakaruoka. Hänen palveluihinsa kuuluvat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin innovatiiviset ratkaisut ruokateollisuudelle, erilaiset workshopit, catering, villiyrttien keräilyretket sekä luennot aiheinaan hyvinvointi, biohakkerointi ja luontoyhteys.

Lue lisää täältä>>

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Haluatko nähdä TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja?

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN ilmoittautumalla!

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta?

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä