Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkolan elämäntyöhaastattelu

page-jaettava-video-aina-nakyvissa.php

Antioksidanttiklinikoiden perustaja Kaarlo Jaakkola
Elämäntyöhaastattelu

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu jo nyt ilmaiseksi seuraavaan TerveysSummitiin niin pääset näkemään satojen eurojen arvoiset asiantuntijaluennot ilmaiseksi!

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

 • Kuka on Kaarlo Jaakkola ja miten hän kiinnostui ravitsemus/ Antioksidanttihoidoista?
 • Mitä ovat ravitsemushoidot/ Antioksidanttihoidot?
 • Miten potilaiden hoito on muuttunut vuosista 1960-luvulta alkaen?
 • Mistä nykyiset monet sairaudet saavat alkunsa?
 • Miten syöpä syntyy?
 • Kuka oli Kaarlon Jaakkolan esikuva ja innoittaja ravitsemushoidoissa?
 • Riittääkö monipuolinen ravinto vai tarvitaanko ravintolisiä?
 • Mitkä ovat suomalaisten yleisimpiä puutostiloja?
 • Seleenin tärkeydestä
 • Hyötyvätkö aivot ravitsemushoidoista?
 • Neurolipidien hyödyt

Haastattelijana Karita Aaltonen

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

TerveysSummitin ylpeänä esittää

Katso terveyden alan asiantuntijoiden haastattelut täysin ilmaiseksi!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin niin pääset näkemään satojen eurojen arvoiset asiantuntijaluennot ilmaiseksi!

HAASTATELTAVANA:

Kaarlo Jaakkola

Kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola tunnetaan Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina. Kaarlo on hoitanut potilaita käytännön lääkärinä jo yli 50 vuoden ajan.

Kaarlo Jaakkola toimi Selkämeren aluesairaalan kirurgisen osaston ylilääkärinä vuosina 1969- 1983 Etelä-Pohjanmaalla, josta osan ajasta myös sairaalan johtavana lääkärinä. Sen jälkeen hän on toiminut päätoimisesti yksityislääkärinä Antioksidanttiklinikoilla. Työn painopiste on ollut vitamiini- ja hivenainetutkimuksissa sekä -hoidoissa.

Kaarlo Jaakkola kiinnostui rappeutumissairauksiin liittyvistä ravitsemusongelmista jo 1970-luvun puolivälissä tutustuttuaan syövän immunoterapiaan ja tukihoitoon erilaisilla ravintotekijöillä. Kirurgin työssä hän melko pian havaitsi, että näillä menetelmillä voitiin hämmästyttävän paljon edistää leikkauspotilaan toipumista ja yleensä rappeutumissairauksien perinteisiä hoitoja.
Hoitomenetelmien tueksi tohtori Jaakkola on ollut kehittämässä ravitsemustilaa selvittäviä tutkimusmenetelmiä yhdessä Helsingin yliopiston tutkijoiden ja Mineraalilaboratorio Milan kanssa.

Hän on hoitanut kymmeniä tuhansia potilaita yli 35 vuoden aikana soveltaen antioksidanttihoitoa perinteisten lääketieteellisten hoitojen rinnalla ja tukena. Hän on saavuttanut hyviä tuloksia hoitaessaan rappeutumissairauksia kuten sydänverisuonisairauksia, allergioita, reumaa, neurologisia sairauksia ja syöpätauteja. Tohtori Jaakkola ottaa vastaan potilaita antioksidanttiklinikoilla Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kristiinankaupungissa.

Kaarlo Jaakkola on kliinisen antioksidanttihoidon uranuurtaja koko maailmassa. Hän luonnehtii pienoisravintotekijöillä hoitamista shakkipeliksi, jota vain kokemuksen karttuessa oppii pelaamaan menestyksellisesti.

Kaarlo Jaakkola on julkaissut vitamiini- ja hivenainetutkimuksiin sekä -hoitoihin liittyviä tutkimuksia. Lisäksi häneltä ovat ilmestyneet seuraavat kirjat.

Katso kaikki haastattelut HETI TerveysSummit VIP-jäsenyydellä

Edullisella VIP-jäsenyydellä saat pääsyn kaikkiin TerveysSummitin haastatteluihin vain 12,90€ kuussa sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia tapahtumaviikon lisäksi kuukausittain. VIP-jäsenenä pääset näkemään kaikkien TerveysSummitien haastattelut (liki 300 kpl) selkeästi aiheittain lajiteltuna ja vain jäsenille yksinoikeudella tehdyt terveyssarjat!

Osta VIP-jäsenyys tästä