Luonnon monimuotoisuuden ja luontosuhteen merkitys terveydellesi - Jere Hietala | TerveysSummit 2021

page-2019-jaettava-video.php

Valokuvaaja, seikkailija ja eläintensuojelija Jere Hietala

Luonnon monimuotoisuuden ja luontosuhteen merkitys terveydellesi

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

 • Eläimet merkitsevät Jere Hietalalle hyvyyttä ja luottamusta.
 • Eläimillä on sisäsyntyisenä kyky olla läsnä toisin kuin meillä ihmisillä
 • Mitä vähemmäksi villieläinkanta menee, sitä arvokkaammaksi esimerkiksi sarvikuonon sarven kilohinta nousee ja on sitä halutumpaa salametsästäjille. Kilohinta on jo tällä hetkellä platinaakin kalliimpaa, kertoo eläintensuojelija Afrikan villieläinten ahdingosta.
 • ”Ainakin yritän, vaikka en voi elinaikanani kokonaan lopettaa salametsästystä. Haluan auttaa kokonaistilannetta!”
 • Naisten aseman parantamisella ja tulojen lisäämisellä on korvaamattomat vaikutukset yhteisöjen kehitykseen Afrikassa ja sitä myöten salametsästyksen vähentämiseen
 • Haastattelussa nähdään myös haastiskoira Mesi tärkeässä virantoimituksessa, kun puhutaan eläintensuojelusta seikkailija ja luonnonsuojelija Jere Hietalan johdolla
 • Kuulet Jere Hietalan painavat sanat salametsästyksen laittomuudesta.
 • Afrikkaan mennään katsomaan biodiversitettiä. Jos eläimiä ei enää ole, Afrikka kuolee”, kertoo Jere salametsästyksen seurauksista
 • Jere Hietala valottaa mitä salametsästetyn sarvikuonon sarvella tehdään.
 • Jere haastaa TerveysSummitin katsojat ja jopa pörssiyritykset mukaan eläintensuojeluun.
 • ”Tiikerin talja lattialla - mitä se kertoo sinusta ja ihmisyydestä. Eettis-moraalinen kompassi on meiltä hajonnut. Se tekee minulle kipeää. Enkä puhu tässä ituhippinä, vaan olen kuitenkin kapitalisti ja yrittäjä. Uskon, että jopa pörssiyritykset lähtevät pian tukemaan luonnonsuojelua.”
 • Mitkä ovat Jeren ajatukset susivainosta?
 • Olemme yhteisvastuussa Afrikan villieläinten kohtalosta, valottaa eläintensuojelija Jere Hietala mekanismeja luonnon moninaisuuden ja villieläinten taustalla.
 • Kuulet miten omaa asemaansa voi käyttää vastuullisesti hyväkseen vaikkapa kalakantojen tai villieläinten suojelussa.
 • Jere Hietalan kiehtovat tarinat afrikkalaisten syvääkin syvemmästä luontosuhteesta.
 • Jere Hietala on perustanut järjestön Anti-Poaching Association of Finlandin villieläinten suojelemiseksi. Jere takaa henkilökohtaisesti, että keräysvarat käytetään transparentisti juuri villieläinten suojeluun.
 • Jere Hietala avautuu myös omista terveyshaasteistaan TerveysSummitin katsojille. Pitkällisten tutkimusten ja sairastelun jälkeen Jere kokee olevansa uudesti syntymässä, sillä hän kokee olevansa astetta kokonaisempi kaiken kokemansa jälkeen.
 • Jere Hietala sukeltaa hyvinvointinsa juurille: Olen huomannut, että fokusoimalla ja olemalla läsnä palvelen paremmin vaikkapa juuri eläinten asiaa.
Haastattelijana

Karita Aaltonen

Haluatko saada valmiiksi kirjoitetut laajat muistiinpanot kaikista 39:stä haastattelusta?

Hinta TerveysSummitin aikana ostettuna -20 % VAIN 39 € (49€).
Siis vain 1 € per haastattelu!

Kommentoi ja kerro mitä ajatuksia haastattelu herätti?

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

 Nähdäksesi TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut ilmoittaudu nyt!

Haluatko nähdä TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja? Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Seuraa TerveysSummitia somessa ja jaa myös omat katselukokemuksesi käyttäen #terveyssummit 

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta?

Haastateltavana

Jere Hietala

Valokuvaaja, seikkailija ja eläintensuojelija

Jere Hietala on palkittu valokuvaaja ja ohjaaja, keynote-puhuja, sarjayrittäjä ja seikkailija. Hän on saanut yli 20 kotimaista sekä kansainvälistä palkintoa ja kunniamainintaa töistään, mukaan lukien Vuoden paras musiikkiivideo, Vuoden paras mainoskuvaaja sekä useita Cannes shortlist nimeämisiä.

13 vuoden valokuvaajan uransa aikana hän on työskennellyt maailman vaikutusvaltaisimpien yritysasiakkaiden (mm. Mercedes-Benz, L’Oreal, Nestle, Universal, Under Armour, Intersport GmbH, Deloitte, TBWA) kanssa sekä yksityisten asiakkaiden, kuten 50 Cent, Blake Griffin, Anze Kopitar, Conan O’Brien, Kimi Räikkönen, Suomen presidentti sekä lukuisien muiden kanssa.

Hänen töitään on ollut esillä useissa arvostetuissa lehdissä, kuten Vanity Fair Italia. Hänellä on ollut myös kaksi soolonäyttelyä Milanon muotiviikoilla ja yksi soolonäyttely Dubaissa.
Jere on todella omistautunut luonnonsuojelija ja hän taistelee raivokkaasti salametsästystä vastaan, mikä on huomioitu laajasti median toimesta. Hän on tehnyt aiheen tiimoilta lukuisia haastatteluja ja julkisia esiintymisiä.
Hänen laaja ymmärryksensä yrittäjyydestä ja päättäväinen mielenlaatunsa tekevät hänestä monipuolisen ja motivoivan keynote-puhujan.


Lue lisää: 
https://www.jerehietala.com/

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä