Miten saat sisäisen kauneutesi heijastumaan ulospäin - Karita Tykkä

page-2019-jaettava-video.php

Karita Tykkä

Miten saat sisäisen kauneutesi heijastumaan ulospäin

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Haluatko ottaa haastattelussa mainitun tuotteen testiin?

Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta hankit nyt Regulatpro Metabolicin käyttöösi edullisesti!

Regulatpro Metabolic on entsyymitoimintaa buustaava jymytuote, jonka vitamiinit vihtovat väsymystä ja hellivät vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

PS. Hyvikseltä löydät myös kaikki muut TerveysSummitista tutut tuotteet hyvinvointisi tueksi – aina nopeasti ja luotettavasti toimitettuna. Tervetuloa!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittautumalla TerveysSummitiin 2.-8.5.2022 pääset näkemään kaikki yli 40 uutta asiantuntijahaastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

 • Miten saat sisäisen kauneutesi heijastumaan ulospäin?
 • Miten RegulatPro Metabolic vaikuttaa ja mitä se sisältää?
 • Miten pitää yllä hyvää energiatasoa pitkin päivää? 
 • Miten ruuansulatuksen toiminta ja entsyymit vaikuttavat mieleemme? 
  • Aineenvaihdunnan ollessa huonossa kunnossa vatsa ei toimi kunnolla, eivätkä ravintoaineet pääse imeytymään ja mielikin voi huonosti. Saadessamme ravinteita tuotteesta, entsymaattinen toiminta aktivoituu ja se vaikuttaa mieleen välittömästi.
  • Vaikka söisimme täydellisesti, urheilisimme ja liikkuisimme ulkona, niin negatiiviset ajatukset vaikuttavat olotilaamme heikentävästi. 
 • Mielellä on valtava voima saada joku asia toimimaan tai tukahduttaa se. Pystymme ajattelulla säätelemään kehoamme. 

  “On tärkeää nähdä maailman olevan täynnä mahdollisuuksia, eikä rajoitteita. Jokaisessa tilanteessa on jotain hyvää.”
 • Millaista palautetta Regulat -tuotteista on saatu ja mitä apua käyttäjät ovat saaneet tuotteista? 
 • Mitä on intuitiivinen syöminen?

  “Uskalla katsoa rehellisesti itseäsi. Tutkaile sitä kun syöt ja pidä halutessasi päiväkirjaa. Merkitse siihenkaikki syömisesi, sisältäen ruokailukokemuksesi, kenen kanssa syöt, missä syöt, millaisia tunnetiloja sinulla on ja oletko syödessä esimerkiksi puhelimella tai tabletilla.”
 • Mitä voimme päätellä erilaisista mieliteoista? 
 • Mitä Karitan omaan ruokavalioon kuuluu?
 • Saat myös Karitan parhaat vinkit hehkuun ja kauneuteen
 • Mitä ovat Karitan aamu- ja iltarituaalit?

Haastattelijana

Karita Aaltonen

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin niin pääset näkemään satojen eurojen arvoiset asiantuntijaluennot täysin ilmaiseksi!

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Mediakumppani

Seuraa TerveysSummitia somessa ja jaa myös omat katselukokemuksesi! #terveyssummit


Haastateltavana

Karita Tykkä

Holistinen hyvinvointivalmentaja | meditaatio-ohjaaja | LCF Life Coach | luennoitsija | juontaja | tietokirjailija | Reiki-hoitaja

"Olen Karita,

ja olen yrittäjä – tai "tekijä" kuten itse haluan sanoa –, holistinen hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach, meditaatio-ohjaaja, tietokirjailija, Reiki-hoitaja ja ÄITI. Rakastan hyvinvointia elämän eri sävyissä ja sen jokaisella osa-alueella. Ajattelen, ettei mikään yksittäinen asia tai muutos välttämättä ole oikotie onneen tai ratkaisu kaikkeen – ratkaisevaa on kokonaisuus, jossa eri osa-alueet tukevat toinen toisiaan. Kun unet jäävät vähiin tai stressaa, voi hyvää oloa tukea esimerkiksi ravintorikkaalla ja rauhoittavalla ruoalla, meditaatiolla ja hengitysharjoituksilla. Yhtä tärkeää on ymmärtää, että jos mikään ei muutu, mikään ei muutu. Kukaan meistä ei kuitenkaan ole täydellinen – ajattelen mieluummin niin, että olemme kaikki epätäydellisyydessämme juuri sopivan täydellisiä ja erilaisuudessamme kaikki samanlaisia.

Niin kauan kuin muistan olen ollut kiinnostunut terveydestä – nuorempana ravinnosta ja terveyden fyysisestä puolesta, mutta iän karttuessa yhä enenevässä määrin henkisestä hyvinvoinnista. Halu ymmärtää enemmän sai minut opiskelemaan ja tutkimaan juuri mielen saloja, sisäistä rauhaa ja ajatuksen voimaa. Löysin itsestäni ikuisen opiskelijan, jolla on halu oppia koko ajan uutta – intohimoisesti, myös muille ammentaen. Tällä hetkellä täydennän tietämystäni opiskelemalla pilatesohjaajaksi Somatic Pilates Studiolla. Opinnot avartavat ymmärrystäni fyysisestä kehosta, anatomiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Uskonkin, että kaikki uudet opinnot ja koulutukset paitsi syventävät tietämystäni asiakokonaisuuksista myös avaavat ajatusmallejani – ja samalla huomaan, että mitä enemmän opiskelen ja luen, sitä syvemmin ymmärrän, etten tiedä mitään. Opiskellessa syntyy kuitenkin aina oivalluksia, ja näitä oivalluksia jaan blogissani, somessa @karitatykka ja kirjoissani, joita olen kirjoittanut jo seitsemän. Kolme viimeisintä niistä ovat minulle erittäin henkilökohtaisia ja kaikkein merkityksellisimpiä."

Lue lisää: https://karitatykka.com/

 Kuva ©Emma Ronkainen @ronkainen.emma

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä