Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi, jooga-ohjaaja ja tietokirjailija Katja Kokko

page-2019-jaettava-video.php

Luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi, jooga-ohjaaja ja tietokirjailija Katja Kokko

Kokonaisvaltainen kauneudenhoito

Ilmoittaudu nyt TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

00:17 Mitä Katjalle tarkoittaa kokonaisvaltainen kauneudenhoito

03:21 Miksi meidän kannattaisi käyttää luonnonmukaista kosmetiikkaa

04:50 Miten kiinalainen lääketiede sopii yhteen luonnonmukaisen kauneudenhoidon kanssa

08:03 Mitä on guasha

18:17 Kuivaharjauksen perussääntöjä ja sen vaikutukset

27:16 Katjan suosikki kauneuseliksiiri

12:47 Katjan kauneudenhoitovinkit

 • Jooga
 • Joka päivä kuivaharjaus aamuisin
 • Kuuma-kylmä suihku
 • Laadukas luonnonkosmetiikka

28:38 Katjan käyttämät ravintolisät

 • Piimaa
 • Opti MSM+Amla,
 • Magnesium
 • D- ja K-vitamiini

29:50 Katjan vinkit mistä lähteä liikkeelle

 • Mikä tuntuu sinulle oikealta
 • Pidä mieli avoimena
 • Kokeile Katjan yin-joogaa ja guashaa
 • Kuivaharjaus


Haastattelijana

Karita Aaltonen


Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

 Nähdäksesi TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Haastateltavana:

Katja Kokko

“Katja Kokko on aidon kauneuden asiantuntija ja holistisen hyvinvoinnin valovoimainen vaikuttaja, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

Katja on inspiroinut naisia aitoon kauneuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin intohimoisesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on koulutukseltaan muun muassa kosmetologi, meikkaaja, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä (Formula Botanica) ja joogaopettaja (John Scott Yoga, RYS200). Lisäksi hän on kouluttautunut kasvorefleksologiassa (Dien Chan Zone®, Helen Black), kosmeettisessa gua shassa (Cecily Braden), Kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuvassa perinteisessä gua shassa (Clive Withman) ja kasvojen sidekudoshieronnassa (Anne Bramham). Katjan laaja näkemys sekä ulkoisesta että sisäisestä kauneudesta ja luonnonkosmetiikan ilmiöittämisestä on versonut myös kansainvälistyneen edelläkävijän, Jolie Organic Health & Beautyn.

Aidosti kaunis -esikoisteoksessaan (2015) Katja saattelee lukijansa aidon kauneuden lähteille – itsensä kuuntelemisen ja oman ainutlaatuisuuden arvostamisen ääreen. Vaikka Katjalla on vahva ote kauneusmaailman trendeihin ja taito tunnistaa seuraavan hetken hitit ja helmet, hän toimii omassa työssään suunnannäyttäjänä kestävän kauneusideologian tielle. Aidon kauneuden filosofiassa kunnioitetaan ympäristöä ja avataan kehoa ja mieltä, jotta jokaisen naisen sisällä villinä kasvavan luonnon kauneus pääsee säteilemään vapaasti ulospäin. Katjan toinen kirjan Kuulaan kaunis ilmestyi helmikuussa 2019 (Gummerus). Kuulaan kauniissa paneudutaan syväluotaavasti korealaisen ihonhoidon filosofiaan ja monimuotoiseen kauneudenhoitoperinteeseen.

Tällä hetkellä Katja opiskelee Suomen Kiinalaisen lääketieteen akatemiassa akupunktiohoitajaksi ja työskentelee tuotekehityksen sekä Yin Your Skin® konseptinsa parissa, joka yhdistää korealaisen ihonhoidon, kosmeettisen gua shan, yin-joogan ja sound healingin. Katjan valtavana luonnonkosmetiikan tietopankkina tunnettu sivusto jatkaa aidosti kauniin lukijakuntansa kasvattamista. Se esittelee luonnonkosmetiikan tuoreimmat ilmiöt lukijoilleen tinkimättömästi, intohimolla ja tarvittaessa myös kriittisen seulan läpi, pilke silmäkulmassa.”

Lue lisää: https://katjakokko.com/ 

 

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä