Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström

page-2019-jaettava-video.php

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström

Seksuaalisuus – tärkeä osa ihmisen hyvinvointia

Ilmoittaudu nyt TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

– 00:21 Millainen on uuden ajan terapeutti
– 01:30 Miten Marjasta tuli seksuaaliterapeutti
– 03:10 Mitkä ovat yleisimmät ongelmat seksuaalisuudessa
– 14:08 Mitä asioita voi olla nautinnon esteenä

19:30 Intohimon ylläpitämiseen pitkässä suhteessa

– Molemmat ovat yksilöitä
– Pidä itsestäsi huolta
– Päivitä jatkuvasti mitä seksuaalisuus merkitsee sinulle
– Ihon kautta kumppaniin käy tie
– Puhuminen puhuminen!Haastattelijana

Karita Aaltonen


Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

 Nähdäksesi seuraavan TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Haastateltavana:

Marja Kihlström

“Olen 34-vuotias erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Vastaanottoni on Töölössä Helsingissä. Minut tunnetaan myös suosittuna Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailija ja luennoitsijana.

Seksuaaliterapiavastaanotollani haluan nähdä jokaisen ihmisen ainutlaatuisena omana itsenään ja kuulla juuri hänen oman tarinansa. Yhdessä pohtien voimme tutkia, mitä kaipaat ja tarvitset. Seksuaalisuus on meissä jokaisessa ja sen kohtaaminen voi olla hämmentävää tai jopa pelottavaa. Minä olen terapeuttina sinun kanssasi, rinnallakulkijasi, joka uskaltaa kysyä, minne olet menossa.

Puhu muru -blogini sai alkunsa halusta olla seksuaaliterapeutti, joka on lähellä ihmisiä. Olen blogini kautta nostanut keskusteluun aiheita, jotka koskettavat monia mutta joista vaietaan. Jaan tietoa, kerron perheemme elämästä, innostan ja avaan keskusteluja. Haluan kannustaa kaikkia elämään oman näköistä elämäänsä ja nauttimaan siitä.

Esikoiskirjani  Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta, jonka tein yhdessä Havaintoja parisuhteesta -bloggari Sami Minkkisen, julkaistiin vuonna 2017. Toinen huippusuosittu kirjani Iso O -matkaopas huipulle julkaistiin maaliskuussa 2018. Seuraava kirjani odotettu “pikkusisko” eli Iso O – harjoituskirja julkaistiin 4.4.2019, mikä toimii itsenäisenä harjoituskirjana naisen nautinnon maailmaan ja loistavasti yhdessä Iso O – matkaopas huipulle kirjan kanssa. Kirjoitan seksuaalisuudesta, ihmissuhteista ja elämästä herkästi sekä ymmärtäväisesti, jokaista ihmistä kunnioittaen.

Luennoitsijana minut tunnetaan luontevana ja energisenä esiintyjänä. Osaan koskettaa kuin naurattaakin, yhdistää tietoa ja elettyä elämää. Teen keikkoja asiantuntijaluennoitsijana, inspiraatiopuhujana kuin kouluttajana.”

Lue lisää: http://www.puhumuru.fi/esittely/

 

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä