page-2019-jaettava-video.php

Villiyrttikouluttaja ja keittiömestari

Sami Tallberg – Käytännön vinkkejä villiyrttien käyttöön

Jos haluat katsoa myös TerveysSummitin yli 30 muuta asiantuntijahaastattelua niin rekisteröidy ilmaiseksi alta.

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Tämän haastattelun tarjoaa
 TerveysSummitin yhteistyökumppanit

Tässä TerveysSummitissa 25.-31.3. on haastateltavana yli 30 terveyden ja ravitsemuksen asiantuntijaa.
Haastateltavina ovat mm. Professori, Karoliinisen yliopiston sairaalan kliinisen patologian ja sytologian laboratorion johtaja Mikael Björnstedt, lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo, lääkäri Ville Pöntynen, lääkäri Antti Heikkilä, lääkäri Olli Sovijärvi, kipu- ja anestesiaerikoislääkäri Pirjo Lindfors sekä elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko.


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  •     Miten Samista tuli villiyrttikokki?
  •     Miten voimme oppia villiyrteistä?

Talven ja kevään ensimmäiset villiyrtit

  • Kallioimarre – aromivahventeena
  • Männynhavuja – uutetaan liemeen tai suolan kanssa tehosekoittimessa aromisuolaksi mausteeksi säilöntään. Kookosmaidon kanssa tehosekoittimeen makeutuksen kanssa, siivilöi ja laita jäätelökoneeseen
  • Koivunmahla, pihlajansilmut, isomaksaruoho, ruoholaukka, ahosuolaheinä, vuohenputki, nokkonen, keto-orvokki, peltokanankaali
  • Vaahteran ja lehmuksen lehden salaatteihin

Samin villiyrttivinkit aloittelijalle

  • Villiyrttisalaatti – esim. vuohenputki, orvokki, suolaheinä ja lisäksi vinaigrette
  • Mehusta nokkosta, vuohenputkea, voikukkaa
  • Ruokaisat vihannekset – merikaali, osmankäämin nuoret versot, takiaisen varret, ukonpalko


Haastattelijana Karita Aaltonen


TerveysSummitin ylpeänä esittää

 

 

TerveysSummitia mahdollistamassa:

               

 

 Nähdäksesi Terveyssummitin yli 30 muuta haastattelua rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

Haastateltavana:

Sami Tallberg

Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, ruuan keräilijä, biohakkeri ja kirjailija, joka on erikoistunut paikalliseen ja villiin kausiruokaan. Hänen intohimojaan ovat uuden aallon vegaaninen ruokakulttuuri, ravinnetiheä ruoka ja raakaruoka. Hänen palveluihinsa kuuluvat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin innovatiiviset ratkaisut ruokateollisuudelle, erilaiset workshopit, catering, villiyrttien keräilyretket sekä luennot aiheinaan hyvinvointi, biohakkerointi ja luontoyhteys.
Lue lisää täältä>>

 

TerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Aiemmissa tapahtumissa asiantuntijoina oli mm. Kaarlo Jaakkola, Paula Heinonen,  Erkki Antila, Matti “Tohtori” Tolonen, Tomi Kokko, Olli Sovijärvi, Tamara Tuuminen, Tara Lange  sekä monia muita.

Tietosuojaseloste

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä