Haluatko nähdä seuraavan TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja?
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!
Tämän haastattelun tarjoaa
TerveysSummitin yhteistyökumppanit
Miljoonia katselukertoja saavuttanut TerveysSummit nettitapahtuma palaa jälleen toukokuussa 2021 teemanaan "Greatest Hits"!
Tulevassa tapahtumassa näet ajankohtaiset täysin uudet haastattelut TerveysSummitin historian kaikkein suosituimmilta puhujilta ilmaiseksi!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita
- Miten Samista tuli villiyrttikokki?
- Miten voimme oppia villiyrteistä?
Talven ja kevään ensimmäiset villiyrtit
- Kallioimarre – aromivahventeena
- Männynhavuja – uutetaan liemeen tai suolan kanssa tehosekoittimessa aromisuolaksi mausteeksi säilöntään. Kookosmaidon kanssa tehosekoittimeen makeutuksen kanssa, siivilöi ja laita jäätelökoneeseen
- Koivunmahla, pihlajansilmut, isomaksaruoho, ruoholaukka, ahosuolaheinä, vuohenputki, nokkonen, keto-orvokki, peltokanankaali
- Vaahteran ja lehmuksen lehden salaatteihin
Samin villiyrttivinkit aloittelijalle
- Villiyrttisalaatti – esim. vuohenputki, orvokki, suolaheinä ja lisäksi vinaigrette
- Mehusta nokkosta, vuohenputkea, voikukkaa
- Ruokaisat vihannekset – merikaali, osmankäämin nuoret versot, takiaisen varret, ukonpalko
Haastattelijana Karita Aaltonen
Nähdäksesi Terveyssummitin yli 30 muuta haastattelua rekisteröidy nyt!
Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

Haastateltavana:
Sami Tallberg
Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, ruuan keräilijä, biohakkeri ja kirjailija, joka on erikoistunut paikalliseen ja villiin kausiruokaan. Hänen intohimojaan ovat uuden aallon vegaaninen ruokakulttuuri, ravinnetiheä ruoka ja raakaruoka. Hänen palveluihinsa kuuluvat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin innovatiiviset ratkaisut ruokateollisuudelle, erilaiset workshopit, catering, villiyrttien keräilyretket sekä luennot aiheinaan hyvinvointi, biohakkerointi ja luontoyhteys.
Lue lisää täältä>>