Sinulla ei ole oikeutta nähdä tätä sivua

page.php

Sinulla ei ole oikeutta nähdä tätä sivua, koska sinulla ei ole kyseisen vuoden voimassa olevaa VIP-passia

VIP-JÄSENYYS UUDISTUU!

VIP-jäsenenä voit katsoa kaikki uudet marraskuun haastattelut HETI tai silloin kun sinulla on aikaa!

Edullisella VIP-jäsenyydellä saat pääsyn kaikkiin TerveysSummitin haastatteluihin vain 12,90 € kuussa sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia tapahtumaviikon lisäksi kuukausittain. VIP-jäsenenä pääset näkemään kaikkien TerveysSummitien haastattelut (liki 300 kpl) selkeästi aiheittain lajiteltuna ja vain jäsenille yksinoikeudella tehdyt terveyssarjat!

  • Suomen suurin terveyden videokirjasto käytössäsi
  • Nyt vain 12,90€ kuussa!
  • KAIKKI TerveysSummit haastattelut vuosien varrelta
  • Kuukausittaiset Zoom-kyselytunnit asiantuntijoiden kanssa
  • TerveysSummitin terveyssarjat vain jäsenille joulukuusta alkaen

Usein kysyttyjä kysymyksiä VIP-passeista ja uudesta jäsenyydestä

Korvaako tämä aiemmissa TerveysSummiteissa tarjotun VIP-passin?

Kyllä, jatkossa VIP-passien sijaan tarvitset vain tämän yhden jäsenyyden (kuukausi- tai vuosimaksulla). Vanha VIP-passisi pysyy silti voimassa vuoden ajan ostopäivästä, ja löydät samat sisällöt myös TerveysSummit-jäsenyydestäsi.

Eikö TerveysSummitia järjestetä enää tapahtumana kahdesti vuodessa?

KYLLÄ JÄRJESTETÄÄN! Rakastettu ja odotettu TerveysSummit-verkkotapahtuma jatkuu aivan entiseen tapaansa, keväisin ja syksyisin ilmaisena tapahtumana. Edullinen VIP-jäsenyys tekee myös vuoden muista 50 viikosta entistä antoisampia! 🙂

Toimivatko vanhat VIP-tunnukseni edelleen?

Saat uudet tunnukset automaattisesti kirjautuessasi jatkuvaan palveluun jäseneksi. Vanhat tunnuksesi toimivat kunnes hankkimasi käyttöaika on lopussa.

Minulla on aktiivinen edellisen TerveysSummitin VIP-passi, pysyykö se edelleen?

Se pysyy edelleen aktiivisena, ja voit siitä huolimatta liittyä jatkuvaan VIP-jäsenyyteen ja saada myös kaikki muut edut ja sisällöt käyttöösi.

Mitä tapahtuu, jos minulla on voimassaoleva jonkin edellisen tapahtuman VIP passi?

Aikaisemmin hankitut VIP-passisi pysyvät voimassa luvatun 1 vuoden ajan. Sen lisäksi ne ovat myös saatavilla uudenmallisella VIP-jäsenyysalustalla, muun ison videokirjaston mukana aiheittain kätevästi jaoteltuna.

Katso kaikki haastattelut HETI TerveysSummit VIP-jäsenyydellä

Edullisella VIP-jäsenyydellä saat pääsyn kaikkiin TerveysSummitin haastatteluihin vain 12,90€ kuussa sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia tapahtumaviikon lisäksi kuukausittain. VIP-jäsenenä pääset näkemään kaikkien TerveysSummitien haastattelut (liki 300 kpl) selkeästi aiheittain lajiteltuna ja vain jäsenille yksinoikeudella tehdyt terveyssarjat!

Osta VIP-jäsenyys tästä