page-2019-jaettava-video.php

Terveysalan vaikuttaja

Tapani Lahti – Tärkkelysintoleranssi ja hiilihydraattien aiheuttamat toiminnalliset vatsavaivat

Jos haluat katsoa myös TerveysSummitin yli 30 muuta asiantuntijahaastattelua niin rekisteröidy ilmaiseksi alta.

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Tässä TerveysSummitissa 25.-31.3. on haastateltavana yli 30 terveyden ja ravitsemuksen asiantuntijaa.
Haastateltavina ovat mm. Professori, Karoliinisen yliopiston sairaalan kliinisen patologian ja sytologian laboratorion johtaja Mikael Björnstedt, lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo, lääkäri Ville Pöntynen, lääkäri Antti Heikkilä, lääkäri Olli Sovijärvi, kipu- ja anestesiaerikoislääkäri Pirjo Lindfors sekä elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko.


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  • Mitä oireita on tärkkelysintoleranssissa?
  • Miten keho prosessoi tärkkelystä?
  • Onko entsyymilisien syömisestä apua?
  • Mistä tietää mikä tärkkelysruoka sopii ja mikä ei?
  • Miten syöpähoidot vaikuttavat entsyymien tuotantoon?
  • Miten piihappogeeli voi auttaa?
  • Miten pieniä lapsia voidaan hoitaa ruoansulatushäiriössä?
  • Mitä imettävien äitien pitää ottaa huomioon?

 Haastattelijana Karita Aaltonen


TerveysSummitin ylpeänä esittää

 

 

TerveysSummitia mahdollistamassa:

               

 

 Nähdäksesi Terveyssummitin yli 30 muuta haastattelua rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

Haastateltavana:

Tapani Lahti

Luontaistuotealan pioneeri, fytoterapeutti ja kouluttaja Tapani Lahti omaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen fytoterapeuttina, luontaistuotealan kouluttajana sekä rohdosvalmisteiden ja ravintolisien tuotekehityksestä vastaavana johtajana ja vastaavien ulkomaisten työryhmien koordinaattorina (vuodesta 1982).

Tapani Lahti omaa vahvan tietämyksen luontaistuotealasta ja sen historiasta Suomessa, sillä hän on ollut mukana rakentamassa luontaistuotteiden toimijaverkostoa jo vuodesta 1982 ja auttanut alkuun useita luontaistuotealan yrityksiä, joista tunnetuimpia ovat Bioteekki Oy (1982), Biosori Oy (1992), Natura Media Oy (2002) ja Aboa Medica Oy (2011).

Kouluttajana Tapani Lahti on toiminut kutsuttuna luennoitsijana ja opettajana sekä Suomessa että ulkomailla, vuodesta 1982. Hänet tunnetaan myös pätevänä tuotesuunnittelijana. Hänen suunnittelemistaan tuotteista yksi kauimmin markkinoilla ollut, ja yhä oleva tuote, on nestemäinen piivalmiste (vuodesta 1987).

 

TerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Aiemmissa tapahtumissa asiantuntijoina oli mm. Kaarlo Jaakkola, Paula Heinonen,  Erkki Antila, Matti “Tohtori” Tolonen, Tomi Kokko, Olli Sovijärvi, Tamara Tuuminen, Tara Lange  sekä monia muita.

Tietosuojaseloste

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä