Tapani Lahti – Tärkkelysintoleranssi ja hiilihydraattien aiheuttamat toiminnalliset vatsavaivat

page-2019-jaettava-video.php

Terveysalan vaikuttaja

Tapani Lahti – Tärkkelysintoleranssi ja hiilihydraattien aiheuttamat toiminnalliset vatsavaivat

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  • Mitä oireita on tärkkelysintoleranssissa?
  • Miten keho prosessoi tärkkelystä?
  • Onko entsyymilisien syömisestä apua?
  • Mistä tietää mikä tärkkelysruoka sopii ja mikä ei?
  • Miten syöpähoidot vaikuttavat entsyymien tuotantoon?
  • Miten piihappogeeli voi auttaa?
  • Miten pieniä lapsia voidaan hoitaa ruoansulatushäiriössä?
  • Mitä imettävien äitien pitää ottaa huomioon?

 Haastattelijana Karita Aaltonen


Haastateltavana:

Tapani Lahti

Luontaistuotealan pioneeri, fytoterapeutti ja kouluttaja Tapani Lahti omaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksen fytoterapeuttina, luontaistuotealan kouluttajana sekä rohdosvalmisteiden ja ravintolisien tuotekehityksestä vastaavana johtajana ja vastaavien ulkomaisten työryhmien koordinaattorina (vuodesta 1982).

Tapani Lahti omaa vahvan tietämyksen luontaistuotealasta ja sen historiasta Suomessa, sillä hän on ollut mukana rakentamassa luontaistuotteiden toimijaverkostoa jo vuodesta 1982 ja auttanut alkuun useita luontaistuotealan yrityksiä, joista tunnetuimpia ovat Bioteekki Oy (1982), Biosori Oy (1992), Natura Media Oy (2002) ja Aboa Medica Oy (2011).

Kouluttajana Tapani Lahti on toiminut kutsuttuna luennoitsijana ja opettajana sekä Suomessa että ulkomailla, vuodesta 1982. Hänet tunnetaan myös pätevänä tuotesuunnittelijana. Hänen suunnittelemistaan tuotteista yksi kauimmin markkinoilla ollut, ja yhä oleva tuote, on nestemäinen piivalmiste (vuodesta 1987).

 

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä