page-2019-jaettava-video.php

Elämäntapamuutosekspertti

Tomi Kokko – Henkinen hyvinvointi jaksamisen ja palautumisen perustana

Jos haluat katsoa myös TerveysSummitin yli 30 muuta asiantuntijahaastattelua niin rekisteröidy ilmaiseksi alta.

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Tässä TerveysSummitissa 25.-31.3. on haastateltavana yli 30 terveyden ja ravitsemuksen asiantuntijaa.
Haastateltavina ovat mm. Professori, Karoliinisen yliopiston sairaalan kliinisen patologian ja sytologian laboratorion johtaja Mikael Björnstedt, lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo, lääkäri Ville Pöntynen, lääkäri Antti Heikkilä, lääkäri Olli Sovijärvi, kipu- ja anestesiaerikoislääkäri Pirjo Lindfors sekä elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko.


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  • Levon ja palautumisen tärkeys
  • Miten elämäntapamuutokset alkavat?
  • Miten rakentaa uusia rutiineja?
  • Miten rutiineista saadaan pysyviä?
  • “Ei”:n sanomisen tärkeys
  • Tomin elämän tärkeimmät henkisen hyvinvoinnin tekijät
  • Mikä tuo merkitystä Tomin elämää?
  • Miten Suomen hyvinvointiala vertautuu muuhun maailmaan?
  • Mitä parannettavaa on Suomen hyvinvointikentässä?
  • Mikä on roolimallien ja mentoreiden merkitys?

Tomin vinkkejä terveytensä puolestaan huolissaan oleville:

Mieti mikä lähtee viemään hyvinvointiasi eteenpäin, selvitä miten saat terveyshaasteesi ratkaistua ja hakeudu ihmisten tai lääkärin seuraan, joka on asian ratkaissut tai joka osaa sinua hoitaa.Haastattelijana Karita Aaltonen


TerveysSummitin ylpeänä esittää

 

 

TerveysSummitia mahdollistamassa:

               

 

 Nähdäksesi Terveyssummitin yli 30 muuta haastattelua rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

Haastateltavana:

Tomi Kokko

“Visioni on auttaa miljoona ihmistä kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää puhtaan ravinnon ja liikunnan avulla.”

Tomi Kokko on Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti, Lean In Five Weeks –haasteen perustaja, inspiroiva unelmien jahtaaja ja yrittäjä. Intohimo ravitsemusta ja elämäntapavalmennusta kohtaan syttyi vuonna 2007 hänen muuttaessaan Australiaan, jossa hän huomasi personal trainer -töiden olevan kovassa nousussa. Tomi päätti kouluttautua personal traineriksi, perustaa oman yrityksen ja laittaa kaiken peliin. Näin syntyi Lean In Five Weeks –haaste. Tähän mennessä hänellä on lähes 9000 hoikempaa, vahvempaa ja ennen kaikkea elämäänsä tyytyväisempaä asiakasta ympäri Suomea.
Lue lisää tästä>>

 

TerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Aiemmissa tapahtumissa asiantuntijoina oli mm. Kaarlo Jaakkola, Paula Heinonen,  Erkki Antila, Matti “Tohtori” Tolonen, Tomi Kokko, Olli Sovijärvi, Tamara Tuuminen, Tara Lange  sekä monia muita.

Tietosuojaseloste

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä