Tommy Hellsten - Oman asenteesi merkitys hyvinvoinnille | TerveysSummit 2021

page-2019-jaettava-video.php

Teologi, terapeutti, kouluttaja ja kirjailija Tommy Hellsten

Oman asenteesi merkitys hyvinvoinnille

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

 • Miten oma asenteesi vaikuttaa hyvinvointiisi?
 • “Tärkeintä ei ole se mitä minulle tapahtuu vaan se miten suhtaudun siihen mitä minulle tapahtuu”. Mitä voin tästä oppia? Mitä tämä voi minulle opettaa?
 • Miten suhtautua kuolemaan?
 • Meistä kaikista tekee samanlaisia nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen tarve. Suurin tarve on rakkauden tarve.
 • Mistä sielun tukahduttaminen johtuu?
 • Miten päästä häpeästä kohti turvallista mallia?
 • Jos rakenteessa on paljon häpeää niin se tarkoittaa sitä että elää psyykkisesti syntymättömänä. Ei uskalla olla näkyvä. Syntyminen tapahtuu niin että alkaa olla haavoittuva, uskaltaa kertoa mitä tuntee, ajattelee ja tarvitsee
 • Uskalla rohkaistua ja tulla näkyvämmäksi.
 • Kehitä kyky vaistota kuka on turvallinen ja kuka ei.
 • Yhdessä on mahdollista kasvaa haavoista yli kun on kunnioitus ja vapaus.
 • Vaikutamme toisiimme sillä, mitä olemme ei niinkään sillä mitä teemme tai sanomme.
 • “Intuitio on sen tietämistä mitä ei voi tietää”.
 • Pelko on valinta. Voit myös valita luottamuksen.
Haastattelijana

Karita Aaltonen

Kommentoi ja kerro mitä ajatuksia haastattelu herätti?

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään.💜
Paina siis alla olevaa jakonappia ja laita haastattelu jakoon!

 Nähdäksesi TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut ilmoittaudu nyt!

Haluatko nähdä TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja? Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Seuraa TerveysSummitia somessa ja jaa myös omat katselukokemuksesi! #terveyssummit 

Haastateltavana

Tommy Hellsten

Tommy Hellsten on teologi, terapeutti, kouluttaja ja kirjailija. Hellsten on kuvaillut itseään myös ammatti-ihmettelijäksi.

Hän on kirjoittanut 27 kirjaa, joista tunnetuimpia ovat Virtahepo olohuoneessa (1991), Ihminen tavattavissa (1996) ja Saat sen mistä luovut (2000), joka on ilmestynyt myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

"Olen Tommy Hellsten. Aikoinaan alkoholistikodissa kasvanut ja sieltä maailmalle lähtenyt. Kannoin sisälläni pahaa oloa, jonka alkuperää en tiedostanut. En ymmärtänyt, että voin huonosti vaan koin, että olin huono. Minulla oli hyvin vahva häpeään sidottu identiteetti. 

Paha olo pakotti minut kohtaamaan itseni ja lähtemään matkalle menneisyyteen, pahan olon lähteille. Tästä matkasta tuli myös matka omaan sisimpääni, sinne mistä oma identiteetti sitten lopulta alkoi löytyä. 

Oikeastaan koko urani on noussut tästä matkakertomuksesta. Siitä olen auliisti jakanut kokemuksiani julkisuudessa sekä kirjojen, luentojen että median kautta. Miksi? Siksi, että se mitä olen kokenut, näyttää olevan samaa mitä tuhannet kokevat kanssani. Haluan kertoa, että menneisyydestä voi vapautua ja että ihminen voi lopulta syntyä omaksi itsekseen elämään sitä elämää, joka on hänen omaansa.

Tärkein kirjani Tähän olen tullut, kirja merkityksen löytämisestä, on yritys kuvata tätä matkaa ja erityisesti nostaa esille hengellisyyden merkitys omassa kertomuksessani. Se on eräänlainen tilinpäätös kaikesta ja yhteenveto ajattelustani. Ehkä nämä kolme: Virtahepo olohuoneessa, Saat sen mistä luovut ja nyt tämä Tähän olen tullut ovat tärkeimpiä teoksiani."

Lue lisää: https://www.tommyhellsten.com/

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin ja pääset näkemään kaikki uudet asiantuntijahaastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä