TerveysSummit TV - Kausi 4

page.php

Olet oikeassa paikassa!
Täältä löydät TerveysSummit TV:n uusimman jakson sekä katsojaedut

Liity nyt uutiskirjelistalle niin pääset katsomaan uusimman jakson tallenteen sekä katsojaetusi:

+ saat myös viikoittain muistutuksen uusista jaksoista sähköpostiisi

4. kausi AlfaTV:llä sunnuntaisin klo 18:30

Jakso 12/12. 

Terveydenhuoltomme nykytila ja kansalaisten oma vastuu terveydestään

TerveysSummit on terveystuotealan oma asiaohjelmasarja, jonka tarkoitus on viestittää mahdollisuuksista huolehtia ennakoiden omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Sarjassa painotetaan omaa vastuuta ja annetaan keinoja terveelliseen elämään.

Sarja keskittyy hoitamaan erilaisten oireiden ja tautien juurisyitä muun muassa oikealla ruoalla ja sitä täydentävillä lisäravinteilla, kullekin sopivalla kunto- ja terveysliikunnalla sekä riittävällä palautumisella, levolla ja unella.

"Saatavissa olevien palvelujen heikentyessä kansalaisten vastuu omasta terveydestään on yhä tärkeämpää. Toivon ja luotan siihen, että käyty keskustelu asiantuntijoiden kesken avaa uusia yhteistyön mahdollisuuksia kaikkien terveyttä edistävien ja ylläpitävien tahojen välillä", sanoo terveystuoteasiantuntija ja Terveystuotetukut ry:n puheenjohtaja Jarmo Hörkkö.

Sarjan neljännen tuotantokauden viimeinen 12. jakso (ensiesitys 19.6.2022 AlfaTV) asiantuntijoineen tarkastelee kriittisesti terveydenhuollon nykytilaa ja kansalaisten mahdollisuuksia  ottaa itse vastuuta terveydestään.

Jakson keskusteluun osallistuvat asiantuntijat:

Terveystuoteasiantuntija Jarmo Hörkkö on Terveystuotetukut ry:n puheenjohtaja yli 30:n vuoden kokemuksellaan terveystuotetoimialasta. Hörkkö siirtyi aikoinaan elintarvike- ja lääketeollisuuden vientiprojekteista tukemaan suomalaista terveystuotealaa mm. lääkärien ja asiantuntijoiden kouluttajana.

Emeritaprofessori Anneli Milén toimii Yhdistävä Lääketiede ry:n puheenjohtajana.  Milén on kokenut kansanterveysasiantuntija. Milénillä on kotimaan lisäksi vertailevat kokemukset yli 30:stä maasta sekä useista EU-projekteista ja työskentelystä WHO:ssa.

Professori Markku Partinen toimii tällä hetkellä Terveystalo Fokus Unen lääketieteellisenä johtajana. Parhaiten Partinen tunnetaan suomalaisen unilääketieteen edelläkävijänä ja unitutkijana. Partinen toimii useissa kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusyhteistyöfoorumeissa.

TerveysSummit 19.6. klo 18.30 AlfaTV:llä, viikkouusinnat maanantaina 20.6. klo 01.30, keskiviikkona 22.6. klo 00.00 ja klo 11.00 sekä torstaina 23.6. klo 14.00. Lisäksi jaksot ovat katsottavissa 24/7 ensiesityksen jälkeen www.permanto.fi.

Katso uusimman jakson traileri

Katso jakso

TerveysSummit TV:n näet AlfaTV:llä

 Ensiesitys sunnuntaisin klo 18.30-19.30

Uusinnat

  • MA 01.30-02.30
  • TI 00.00-01.00
  • KE 11.00-12.00
  • TO 14.00-15.00

TerveysSummit TV:n juontajana nähdään  Satu Tuomisto 

TerveysSummit -sarjan pääteema on jokaisen vastuu omasta terveydestä ja hyvinvoinnista. Sarja ei ”kirjoittele lääkereseptejä” oireiden lieventämiseen vaan opastaa oireiden juurisyiden poistamiseen pääasiassa oikealla ravinnolla lisäravinteineen, riittävällä levolla ja palautumiselle sekä kullekin sopivalla kunto- ja terveysliikunnalla.

Sarjan jaksot asiantuntijoineen antavat katsojille ajatuksen aiheita ja ennakoivia vinkkejä oman hyvinvoinnin ja terveyden vahvistamiseen.

TerveysSummitin ylpeänä esittää Biomed Oy

TerveysSummit TV-sarjan kuten myös samannimisen viikon kestävän nettitapahtuman tuottaa Biomed Oy, jonka on perustanut vuonna 1982 kirurgian erikoislääkäri Kaarlo Jaakkola. Hänet tunnetaan myös Antioksidanttiklinikoiden perustajana ja ravitsemushoitojen suomalaisena pioneerina.

Sinua terveytesi ja hyvinvointisi parantamiseen kannustaen
TerveysSummitin tiimi

Heräsikö kysymyksiä TV-ohjelmasta?

TerveysSummit TV-ohjelman ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Seuraa TerveysSummitia somessa:

Onko sinulla nettisummitin VIP-passi?

TerveysSummitin ylpeänä esittää

Biomed Oy

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

Katso kaikki haastattelut HETI TerveysSummit VIP-jäsenyydellä

Edullisella VIP-jäsenyydellä saat pääsyn kaikkiin TerveysSummitin haastatteluihin vain 12,90€ kuussa sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia tapahtumaviikon lisäksi kuukausittain. VIP-jäsenenä pääset näkemään kaikkien TerveysSummitien haastattelut (liki 300 kpl) selkeästi aiheittain lajiteltuna ja vain jäsenille yksinoikeudella tehdyt terveyssarjat!

Osta VIP-jäsenyys tästä