Stressin vaikutus elimistöön ja terveyteemme - Ville Pöntynen | TerveysSummit 2021

page-2019-jaettava-video.php

Yleislääkäri Ville Pöntynen

Stressin vaikutus elimistöön ja terveyteemme

TerveysSummitin kanssa yhteistyössä

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Tämän haastattelun näkee yhä VIP-passilla!

Katso kaikki haastattelut kokonaisuudessaan juuri silloin kun sinulla on aikaa!

VIP-passi antaa sinulle pääsyn kaikkiin haastatteluihin koko vuoden ajaksi sekä huikeita rahanarvoisia bonuksia. VIP-passi nyt edulliseen hintaan 79 € (vain 2 €/haastattelu!)

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

 • Villen teesi: 
  Ateria, lepo ja parasympaattinen hermosto, jolloin me saadaan ohjattua ruoansulatukseen energiaa. 
 • "Pelko vie pimeälle puolelle, kuten Star Warsissa sanotaan. Älkää pelätkö! Me eletään kuitenkin sillä lailla mahtavassa valtiossa, etten muista koska täällä olis joku kuollut nälkään. Perusasiat täällä on kondiksessa, niin kaikesta turhasta pelosta pois. Se voi jo olla tosi iso juttu alitajunnalle." 
 • Jos antaa ulkoisten kuormittavien tekijöiden vaikuttaa ja vaikuttaa, eikä tee niille mitään, niin lopputulema on burnout eli loppuunpalaminen ja urheilijoilla ylikunto.
 • Villen konkreettiset keinot stressin vähentämiseksi:
  1. Älkää pelätkö.
  2. Treeni - ota ammattilainen avuksi.
  3. Ota gluteeni ja maitotuotteiden kaseiini pois.
  4. Varmista että yö on palautumisen aikaa.
 • Jos saamme vaikutettua kolmeen tärkeimpään hormoniin - T3, insuliini ja kortisoli, niin saamme stressitekijät hallintaan.
 • Mikä on stressin vaikutus terveydelle?
 • Millä luonnonaineilla voidaan vaikuttaa stressitasoihin?
 • Mitä on ashwagandha?
 • Ja monia muita ajankohtaisia aiheita..
Haastattelijana

Karita Aaltonen

Haluatko ottaa kliinisesti tutkitun KSM66 ashwagandhauutteen testiin?

Harmonia KSM66 on valmiste naisille ja miehille, jotka kaipaavat apua stressaavaan elämäntilanteeseen ja siihen liittyviin lieveilmiöihin.

Tilaa Suomen suosituin Harmonia KSM66 ashwagandha tänään huipputarjouksella 20,95 € (24,95 €) netistä!

(Kampanjahinta voimassa vain TÄNÄÄN!)

Kommentoi ja kerro mitä ajatuksia haastattelu herätti?

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

 Nähdäksesi TerveysSummitin kaikki uudet haastattelut ilmoittaudu nyt!

Haluatko nähdä TerveysSummitin kaikki uudet asiantuntijahaastattelut ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja? Pääset näkemään kaikki uudet haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

TerveysSummitin ylpeänä esittää

TerveysSummitia mahdollistamassa

Seuraa TerveysSummitia somessa ja jaa myös omat katselukokemuksesi käyttäen #terveyssummit 

Haastateltavana

Ville Pöntynen

Yleislääkäri

“Perustin Lääkärikeskus Lupauksen vuonna 2012 ja Lupaus Healthin loppuvuodesta 2018. Kantavana ajatuksena oman lääkäriaseman perustamisessa oli mahdollisuus koota yhteen vuosien varrella opitut parhaat toimintamallit, ja palvella asiakkaita ilman kiireen tuntua. Ensimmäisten vuosien aikana huomasin, että tarvitsemme koululääketieteen rinnalle myös biokemiaan perustuvan funktionaalisen lääketieteen oppeja. Näin syntyi Lupaus, jonka missiona on tarjota asiakkaillemme maailman parasta terveydenhoitoa.Oma taustani on tukenut minua tässä työssä. Aloitin opintoni Kuopion Yliopistossa vuonna 1998 lukemalla biokemiaa. Seuraavana vuonna aloitin lääketieteen opinnot, mutta jatkoin rinnalle vielä muutaman vuoden ajan myös biokemian opintoja. Valmistuin lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2005 ja sain oikeudet itsenäisenä ammatin harjoittajana toimimiseen vuonna 2008.

Lupaus Healthin perustajana toimin verkostomme kouluttajana ja mentorina. Tehtäväni on huolehtia siitä, että asiakkaat ja verkostomme ammattilaiset puhuvat samaa kieltä.Perheeseemme kuuluu minun ja vaimoni lisäksi viisi poikaa, joista kaksi on jo aikuisia. Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa. Olen suorittanut retkikuntalääketieteen kurssin Keniassa, Masai Maran kansallispuistossa syksyllä 2018, ja kesällä 2019 osallistun tunturiopaskoulutukseen Kiilopäässä. Yksi tavoitteistani on viedä jokainen potilas luontoon parantumaan.Luen paljon biokemian ja lääketieteen oppikirjoja, ja opiskelen tietokoneohjelmien ohjelmointia. Intohimonani on kartuttaa kaikkea osaamistani voidakseni suunnitella ja kehittää mm. hoitotyötä helpottavia digitaalisia työkaluja.”

Lue lisää: https://lupaushealth.fi/ 

Ilmoittaudu nyt ilmaiseksi TerveysSummitiin!

Miljoonia katselukertoja saavuttanut TerveysSummit nettitapahtuma palaa jälleen marraskuussa 15.-21.11.2021!

Tapahtumassa näet ajankohtaiset uudet haastattelut TerveysSummitin kymmeniltä asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi!

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä