page-2018-jaettava-video.php

Kirjailija, luennoitsija ja hyvinvointivalmentaja Tara Lange

Virtaa vihermehuista

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään!

Haluatko nähdä seuraavan TerveysSummitin yli 35 uutta asiantuntijahaastattelua ILMAISEKSI ja säästää satoja euroja?

Seuraavassa TerveysSummitissa 27.1.-2.2.2020 on haastateltavana yli 35 terveyden ja ravitsemuksen asiantuntijaa.

Haastateltavina ovat mm. Professori, Karoliinisen yliopiston sairaalan kliinisen patologian ja sytologian laboratorion johtaja Mikael Björnstedt, lääketieteen tohtori, fysiologian dosentti ja keuhkosairauksien erikoislääkäri, unitutkija Olli Polo, lääkäri Ville Pöntynen, lääkäri Olli Sovijärvi, kipu- ja anestesiaerikoislääkäri Pirjo Lindfors sekä elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko.


Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia asioita

  • Inspiroiva tarina siitä miten vihermehut auttoivat Taran ja hänen tyttärensä paranemisessa
  • Mitä ovat vihermehujen huikeat terveyshyödyt?
  • Mitä kaikkea voit mehustaa?
  • Voitko korvata aterian vihermehulla?
  • Voitko olla päivän syömättä?

Taran vinkit vihermehupaastoon

  • Aloita yhdellä vihermehulla päivässä
  • Voit jossain vaiheessa tehdä päivän vihermehupaaston
  • Seuraavaksi voit kokeilla kolmen päivän vihermehupaastoa

Taran inspiraatiota sinulle

Ole ennakkoluuloton ja tee ennakkoluulottomasti erilaisia mehuja

  Haastattelijana Karita Aaltonen


 Nähdäksesi myös Terveyssummitin yli 20 muuta haastattelua rekisteröidy nyt!

Pääset näkemään mm. Päivi Mäkeläisen, Olli Sovijärven, Marja Ruutin, Jaakko Halmetojan, Kaisa Jaakkolan ja Erkki Antilan haastattelut haastattelut ilmaiseksi VAIN rekisteröitymällä.

Haastateltavana:

Tara Lange

Kirjailija, luennoitsija ja hyvinvointivalmentaja Tara Lange on toiminut yrittäjänä vuodesta 2014 asti . Hän on esiintynyt messuilla ja seminaareissa ja pitänyt satoja luentoja. Lisäksi Tara on kirjoittanut kirjoja ja pitänyt verkkokursseja sekä workshoppeja. Hän on toiminnassaan tuonut oman elämänsä ja kokemuksensa esille avoimesti ja rohkeasti. Tara on tehnyt suuren työn vihermehujen parissa ja auttanut vanhempia, joiden lapsilla on kroonisia sairauksia.

 

TerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Aiemmissa tapahtumissa asiantuntijoina oli mm. Kaarlo Jaakkola, Paula Heinonen,  Erkki Antila, Matti “Tohtori” Tolonen, Tomi Kokko, Olli Sovijärvi, Tamara Tuuminen, Tara Lange  sekä monia muita.

Tietosuojaseloste

Suomen suurin terveystapahtuma

TerveysSummitista saat internetin välityksellä asiantuntijoiden kertomia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden ohjeita terveyden parantamiseen.

Rekisteröidy ilmaiseksi tästä