Ann Rose - Kiinalaisen lääketieteen ammattilainen ja akupunkturisti

Kauneus kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
 Liity nyt VIP-jäseneksi  >>

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3

Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Ilmoittautumalla saat sähköpostiisi kaikki ajankohtaiset TerveysSummit tarjoukset ja uutiset ja sekä tiedon seuraavan Summitin ajankohdasta heti ensimmäisten joukossa!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

 • Kiinalaisessa lääketieteessä kauneuden käsitys liittyy terveyteen

 • Kaikki mitä koemme, ajattelemme ja mitä meille tapahtuu vaikuttaa terveyteen

 • Guasha on kudosten kaapimista ja siinä mm. ohjataan kudosnesteitä pois

 • Mikroneulauksessa aiheutetaan mikrotraumoja eli pieniä reikiä joka aktivoi ihon korjausmekanismeja uudistamaan kudoksia

 • Maitotuotteita ja liiallisia sokereita kannattaa välttää

 • C-vitamiini, omega-3-rasvat, magnesium, D-vitamiini, B-vitamiini

 • Luuliemessä on kollageenia oikeassa muodossa

 • Tarvitsemme lepoa, rauhaa ja luontoa

 • Mieti mitkä asiat tuottavat iloa

 • Mitä vähemmän synteettisiä valmisteita sen parempi

 • Ei kannata lotrata käsideseillä eikä käytetä liian voimakkaita puhdistusaineita keholle ja hiuksille, jotka vaikuttavat negatiivisesti ihon omaan suojakerrokseen

Haastattelija: Karita Aaltonen

Haastateltavana

Ann Rose
Kiinalaisen lääketieteen ammattilainen ja akupunkturisti
@annroseakupunktioklinikka

“Olen kiinalaisen lääketieteen ammattilainen ja akupunkturisti. Kolmivuotisten opintojen plus kliinisen harjoittelun lisäksi käyn säännöllisesti FinnAcu ry:n järjestämillä täydentävillä ja ammattitaitoa lisäävillä kursseilla. Käyn säännöllisesti jatkokoulutuksissa myös ulkomailla.

Olen myös koulutettu hieroja (erikoisammattitutkinnon osiona nivelten liikkuvuuden edistäminen), lisäksi olen suorittanut lääketieteen perusopintoja (ja näitä jatkan).

Olen suorittanut LAMK:in sosiaali- ja terveysalan yksikössä länsimaisen lääketieteen perusteet I-III. Kokonaisuuteen sisältyivät seuraavat peruskurssit: sisätaudit, kirurgia, anestesiologia, mikrobiologia, pediatria, geriatria, kansanterveystiede, farmakologia, anatomia ja fysiologia 1, 2 ja 3 sekä Naistentaudit.

Joulukuussa 2014 suoritin hierojan ammattitutkinnon Lahden Hierojakoulussa eli olen myös Valviran rekisteriin kuuluva koulutettu hieroja, erikoisammattitutkinnon osion aiheena nivelten liikkuvuuden edistäminen.

Alkujaan olen viestintäalan ammattilainen ja toimittaja. Olen toiminut erilaisissa media-alan tehtävissä yli 20 vuotta, sanomalehdistä radioon. Minulla on myös mainosalan ammattitutkinto Markkinointi-instituutista.

Kiinalaisesta lääketieteestä kiinnostuin aikoinaan saatuani hyvää apua neuloista. Uutistoimittajan taustasta oli minulle opinnoissa paljon hyötyä. Syventyminen "kiinalaiseen" ajatteluun vaati alussa vähän aivojumppaa, vaikka kamppailulajeja harrastaneelle Qi:n käsite olikin tuttu.

Kiinalainen lääketiede on hyvin looginen ja käytännöllinen järjestelmä. Runollisen esitystavan ei kannata antaa hämätä: taustalla on raudanlujaa kokemusta ihmisruumiista ja sen toiminnoista. Uskon vakaasti, että kiinalainen ja länsimainen lääketiede voivat yhdessä auttaa ihmisiä elämään terveemmin ja tasapainoisemmin.

Toimin myös qigong-ohjaajana ja haaveilen siitä päivästä, kun taas ehdin harrastaa aikidoa.

Olen ollut mukana perustamassa Päijät-Hämeen saattohoidon tukiyhdistystä. Olen FinnAcu ry:n jäsen.”

LUE LISÄÄ >>

Liity TerveySummit VIP-jäseneksi!

 • Pääset katsomaan kaikki TerveysSummitin haastattelut heti tai silloin kun sinulle parhaiten sopii ilman aikarajoituksia! 
 • Lähes 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
 • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
 • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUSIJÄSENYYS ALKAEN 12,90 €/KK