Tilausehdot

Tilattuasi TerveysSummit VIP-jäsenyyden ja maksettuasi käyttäjätiliisi liitetyllä maksukortilla suostut siihen, että tilaus ja digitaalisen palvelun toimitus alkaa heti eikä kuluttajansuojalain etäkaupan palautusoikeutta näin ollen ole. (Kuluttajansuojalaki 6 luku 16 § ).
Kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa tekemäänsä palvelun tilausta sen jälkeen, kun palvelu (TerveysSummit VIP-jäsenyys) aktivoitu ja sisällöt ovat katsottavissa.

Palvelun toimituksen katsotaan alkavan heti maksun jälkeen, kun tunnukset on toimitettu ja aktivoitu ja tilatun jäsenyyden sisällöt ovat katsottavissa.

Saat välittömästi tilauksen jälkeen pääsyn kaikkeen materiaaliin TerveysSummit VIP-sivustolla. 

HUOM! Jäsenyys jatkuu automaattisesti korttiveloituksella kuukausittain/vuosittain heti ensimmäinen laskutusjakson jälkeen, jos tilausta ei peruta ennen laskutusjakson päättymistä.

Asiakas voi irtisanoa jäsenyystilauksen koska tahansa tilaustenhallinnasta ja veloitukset loppuvat siihen hetkeen välittömästi.

Veloitettuja maksuja ei palauteta, jos tilausta ei ole peruttu ajoissa tilausehtojen mukaisesti ennen seuraavan laskutusjakson alkamista.

Voit tarkistaa seuraavan maksun ajankohdan sekä hallinnoida tilauksia ja maksutapoja tilaustenhallinta -sivulta. Löydät linkin tilausten hallintaan myös VIP-etusivulta.

Käyttöoikeus säilyy voimassa kuluvan maksetun laskutuskauden tai kokeilujakson loppuun asti. Aiemmin maksettuja maksuja ei hyvitetä.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä vip@terveyssummit.fi