TerveysSummit Podcast 

Terveys ja hyvinvointi kuuluvat kaikille! TerveysSummit Podcastissa pureudutaan huikeiden vieraiden kanssa kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Vieraina lääkäreitä, funktionaalisia ravitsemusterapeutteja, proffia ja lisäksi kuulemme toivoa antavia paranemistarinoita. Tätä kaikkea rennolla otteella ja matkasta nauttien. Podcastin hosteina toimivat TerveysSummitista tutut Karita Aaltonen ja Ilari Laine.

Mukana matkassa Hyvinvoinnin tavaratalo eli tuttavallisemmin Hyvis! - www.hyvinvoinnin.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Ole mukana terveyden aallonharjalla!
Jaa podcast, jotta myös ystäväsi voivat liittyä mukaan seuraamme:

Uusi jakso perjantaisin klo 9.00!

Muista tallentaa TerveysSummit Podcast suosikiksi Spotifyssa, niin saat ilmoituksen aina kun uusi jakso julkaistaan!

Podcastin juontajat

Podcastin hosteina toimivat TerveysSummitista tutut Karita Aaltonen ja Ilari Laine. Karita on parantunut parantumattomasta aivosyövästä yhdistäen lääketieteen sekä täydentävät hoidot ja myös paranemista tukevan ruokavalion. Ilari on Ihminen Tavattavissa –terapeutti, joka Summitin kuvausvastuun ja hienojen kohtaamisten lisäksi tapaa ihmisiä myös vastaanotollansa, kuunnellen ja kohdaten.

Karita Aaltonen

TerveysSummitin haastattelija, hyvinvointivalmentaja ja joogaopettaja
@karita_nordichealing


“Haluan inspiroida ihmisiä löytämään "sen oman jutun", oman Dharman.”

“Olen Karita Aaltonen - valmentaja, joogaopettaja ja ihmisten inspiroija. Työni on samalla minun Dharma Code, elämäntehtävä, purpose of the life, passion. Hyvinvointi ja sen jakaminen muille on minulle tärkein asia. Vedän hyvinvointiretriittejä ympäri maailman ja olen Healing-yhteisön perustaja. Luennoin ja koulutan yrityksissä ja tapahtumissa. Haluan, että ihmiset oppivat ottamaan vastuun itse omasta hyvinvoinnistaan niin arjessa, kuin työpaikoilla, ja elämään täysin omannäköista ja omien arvojen mukaista elämää.”

LUE LISÄÄ >>

Ilari Laine

TerveysSummitin kuvatuottaja, Ihminen Tavattavissa ITT®– terapeutti
@terapeutti_ilari

"Olen ollut TerveysSummitissa alusta saakka kuvatuottajana ja nyt olen myös mukana omalla äänelläni. Terveyden ja hyvinvoinnin asiat ovat minulle erittäin tärkeitä. Lähestyn ihmistä kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, sillä uskon, että ihminen on mieli ja keho, jotka yhdessä muodostavat erottamattoman kokonaisuuden. Elämäntavoillamme ja itsetuntemuksella on valtava vaikutus siihen, miten hyvin mielemme ja kehomme voivat.

Kohtaan viikottain työssäni asiakkaita Ihminen Tavattavissa –terapeuttina ITT®. Koen ihmisten kohtaamisen hyvin merkitykselliseksi ja työni ytimessä on ihmisten tukeminen ja heidän hyvinvointinsa edistäminen."


LUE LISÄÄ >>

TerveysSummit Podcastin ylpeänä esittää

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

Yhteistyössä

Hyvinvoinnin tavaratalo on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä tuotteita. Kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja ja laadukkaita, aina luonnonkosmetiikasta luomuruokaan ja superfoodeihin. Valikoimasta löytyy myös laadukkaita lisäravinteita, hivenaineita ja vitamiineja, sekä hyvinvointiin liittyviä tarvikkeita kuten joogamatot ja meditaatiotyynyt. Hyvinvoinnin tavaratalon tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikki tarvittavat tuotteet yhdessä paikassa, jotta asiointi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Muista seurata TerveysSummitia somessa!

@terveyssummit #terveyssummit

Liity TerveySummit VIP-jäseneksi!

  • Pääset katsomaan kaikki TerveysSummitin haastattelut heti tai silloin kun sinulle parhaiten sopii ilman aikarajoituksia! 
  • Lähes 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
  • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
  • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUSIJÄSENYYS ALKAEN 12,90 €/KK