Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä & vastauksia

K: Sopiiko tapahtuma minulle?

Vastaus: Tapahtuma sopii kaikille omasta ja läheisten hyvinvoinnista kiinnostuneille

K: Missä tapahtuma järjestetään?

Vastaus: TerveysSummit toteutetaan kokonaan netissä 23.–27.5.2018 osoitteessa www.terveyssummit.fi. Voit osallistua tapahtumaan mistä tahansa.

K: Miten katson haastattelut?

Vastaus: Rekisteröidy katsojaksi ilmaiseksi tällä sivulla. Lähetämme sinulle sähköpostiin ilmoituksen ja linkit haastatteluihin, kun ne julkaistaan. Voit katsoa haastattelut tietokoneella tai mobiililaitteella. Jos sinulla on VIP-passi, löydät kaikki haastattelut VIP-sivuilta (www.terveysssummit.fi/vip)

K: Pitääkö jokaista haastattelua varten ilmoittautua erikseen?

Vastaus: Kaikki haastattelut ovat katsottavissasi yhdellä rekisteröitymisellä, jonka voi tehdä tällä sivulla. Lähetämme sinulle päivittäin linkit haastatteluihin tapahtuman aikana 23.-27.5.

K: Kuinka kauan haastattelut ovat katsottavissa?

Vastaus: Tapahtuman aikana 23.-27.5. julkaistaan päivittäin 4-5 uutta haastattelua. Haastattelut ovat katsottavissa 24 tunnin ajan julkaisupäivän aamusta klo 9 alkaen

K: Miksi en ole saanut linkkejä haastatteluihin sähköpostiini?

Vastaus: Muistathan tarkistaa roskapostikansion tai Gmailin tarjoukset -kansion sillä viestit ovat voineet joutua sinne.

K: Videot pätkivät, mikä avuksi?

Vastaus: Todennäköisin selitys videoiden pätkimiselle on se, että laite ei jaksa pyörittää videoita korkealla resoluutiolla tai vaihtoehtoisesti nettiyhteys ei toimi kunnolla.

Videon resoluution alentaminen:
Kuvaruudun oikeassa alareunassa on rattaan kuva, josta voi säätää videon kuvanlaatua. Kun klikkaat rattaan kuvaa, saat esiin muut kuvanlaadun vaihtoehdot seuraavasti:

- Videossa on valmiiksi valittuna automaattinen kuvanlaatu. Klikkaa Auto -sanan vieressä näkyvää lukua 720p, niin sen viereen ilmestyy uusi pienempi luku, jota klikkaamalla taas tulee esiin seuraava ja taas seuraava luku

- kun klikkaat aina pienintä näkyvissä olevaa lukua, lopulta valittuna on 360p ja tällöin videon pitäisi pyöriä sujuvammin

Koita myös laittaa video hetkeksi pauseTerveysSummitista saat internetin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Vuoden 2017 puhujina olivat mm. Paula Heinonen, Craig Hudson, Marja Ruuti, Biohakkerit, Kaarlo Jaakola ja Teemu Syrjälä.

Tietosuojaseloste

TerveysSummit VIP-passi

Saat rajattoman pääsyn kaikkiin haastatteluihin vuodeksi sekä pääsyn extrahaastatteluihin, joita julkaistaan vain VIP-alueella. VIP-passilla saat myös muita rahanarvoisia etuja. Nyt vain hintaan 79 €.

Osta VIP-passi