Kumppanit

TerveysSummitia mahdollistamassa

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin tavaratalo on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä tuotteita. Kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja ja laadukkaita, aina luonnonkosmetiikasta luomuruokaan ja superfoodeihin. Valikoimasta löytyy myös laadukkaita lisäravinteita, hivenaineita ja vitamiineja, sekä hyvinvointiin liittyviä tarvikkeita kuten joogamatot ja meditaatiotyynyt. Hyvinvoinnin tavaratalon tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikki tarvittavat tuotteet yhdessä paikassa, jotta asiointi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.


Ravintorengas

Ravintorengas Oy valmistaa luontaistuotteita nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta sekä lähdevedestä. Tuotteitamme ovat jo vuodesta 1975 asti myynnissä ollut Karin Havupuu-uutejuoma ja Pinena-männynkuoriuutetabletit. Tuotteet valmistetaan perinteisellä kansanparantajilta perityllä reseptillä modernien laatuvaatimusten mukaisesti Siikaisissa Kosken metsätilalla.

Hankintatukku

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. He ovat toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluetta heillä on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaan. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet.

Bioteekki

Suomen Bioteekki on vuonna 1993 perustettu perheyritys jonka toiminta tähtää jokapäiväisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista tuotteista sekä monesta eri tuoteryhmästä. Valikoimasta löydät esim. vitamiineja ja kivennäisaineita, maitohappobakteereita, antioksidantteja ja rasvahappoja. Tuotteiden huippulaadusta vastaavat Bioteekin oman tuotekehityksen kunnianhimoiset, oman alansa ammattilaiset.
Bioteekki on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin neuvova asiantuntija, joka yhdistää luonnon ja tieteen (BIO+TEEKKI). Tuotekehityksen perusta ovat tarkoin harkitut raaka-aineet yhdistettynä vahvaan tieteelliseen näyttöön. 

Suomen suurin terveyden videokirjasto

Liity nyt VIP-jäseneksi niin näet kaikki TerveysSummit haastattelut (yli 500 kpl) ympäri vuoden 24/7, pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, nautit VIP-bonuksista ja paljon, PALJON muuta!

ENSIMMÄINEN KUUKAUSI NYT ALKAEN 5 €

TerveysSummitin ylpeänä esittää

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

TerveysSummitia mahdollistamassa