Kumppanit

TerveysSummitia mahdollistamassa

Hyvinvoinnin Tavaratalo

Hyvinvoinnin tavaratalo on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä tuotteita. Kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja ja laadukkaita, aina luonnonkosmetiikasta luomuruokaan ja superfoodeihin. Valikoimasta löytyy myös laadukkaita lisäravinteita, hivenaineita ja vitamiineja, sekä hyvinvointiin liittyviä tarvikkeita kuten joogamatot ja meditaatiotyynyt. Hyvinvoinnin tavaratalon tavoitteena on tarjota asiakkailleen kaikki tarvittavat tuotteet yhdessä paikassa, jotta asiointi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.


Ravintorengas

Ravintorengas Oy valmistaa luontaistuotteita nuorten luomumäntyjen kuoresta ja nilasta sekä lähdevedestä. Tuotteitamme ovat jo vuodesta 1975 asti myynnissä ollut Karin Havupuu-uutejuoma ja Pinena-männynkuoriuutetabletit. Tuotteet valmistetaan perinteisellä kansanparantajilta perityllä reseptillä modernien laatuvaatimusten mukaisesti Siikaisissa Kosken metsätilalla.

Hankintatukku

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. He ovat toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluetta heillä on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaan. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet.

Antioksidanttiklinikat

Antioksidanttiklinikka tarjoaa kokonaisvaltaista lääketieteellistä hoitoa, joka parantaa sairauksia ja ylläpitää terveyttä. Meillä ravitsemushoito tukee edistyksellistä ja korkealaatuista lääketieteellistä hoitoa. Ihmisen ravitsemustila muuttuu merkittävästi monien sairauksien yhteydessä – tällöin ravitsemustilan lääketieteellinen arviointi ja ravitsemushoidot muun hoidon lisäksi edistävät potilaan terveyttä. Asiantuntijalääkäreillämme on monen vuoden vankka kokemus kliinisestä lääkärityöstä sekä julkiselta että yksityiseltä puolelta. Lääkärimme ovat myös kouluttautuneet ravitsemushoitoihin.

Suomen suurin terveyden videokirjasto

Liity nyt VIP-jäseneksi niin näet kaikki TerveysSummit haastattelut (yli 500 kpl) ympäri vuoden 24/7, pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, nautit VIP-bonuksista ja paljon, PALJON muuta!

ENSIMMÄINEN KUUKAUSI NYT ALKAEN 12,90 €/KK

TerveysSummitin ylpeänä esittää

Biomed on Suomen arvostetuin ravitsemushoitoihin kehitettyjen ravintolisien kehittäjä ja valmistaja, joka erottuu edukseen keskittymällä kaikissa tuotteissaan ennen kaikkea laatuun.

TerveysSummitia mahdollistamassa