Helena Pirttiniemi - Klassinen homeopaatti, Homeopatiaopiston perustaja

Homeopaatin vinkit itsehoitoon

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
 Liity nyt VIP-jäseneksi  >>

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3

Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu kevään 2024 TerveysSummitiin jo nyt!

Ilmoittaudu kevään 2024 TerveysSummitiin jo nyt!

Vain ilmoittautumalla näet 50 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi tapahtumaviikolla 20.-26.5.2024!

Vain ilmoittautumalla näet vähintään 30 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi tapahtumaviikolla 20.-26.5.2024

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu kevään 2024 TerveysSummitiin ilmaiseksi jo nyt!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki vähintään 30 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi tapahtumaviikolla 20.-26.5.2024!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

 • Homeopatian perusperiaatteet ovat samankaltaisuus, yksilöllisyys ja kokonaisvaltaisuus, pienin mahdollinen annos

 • Homeopaattiset lääkkeet aktivoivat kehon omia paranemismekanismeja

 • Kaikkia oireita voi hoitaa homeopatialla

 • Peruslääkkeenä mm. Arnica ensiapuun traumoissa

 • Aconitum eli ukonhattu flunssan ensioireisiin ja se sopii myös elimistön shokkitiloihin

 • Yli 200 miljoonan ihmistä käyttää homeopatiaa

 • Suomen Homeopaatit ry:n kautta löytyy Suomen homeopaatit

Haastattelija: Karita Aaltonen

Haastateltavana

Helena Pirttiniemi
Klassinen homeopaatti, Homeopatiaopiston perustaja
@homeopatiaopisto

Kokemukset neljän lapsen äitinä korvatulehduskierteiden pulmissa 90-luvulla johtivat ahdistukseen, että miten ihmeessä pieni lapsi korvien toisen putkituksen jälkeen ei parane.  Pohdin ja mietin, ja kyselin kokemuksia. Ystävän neuvosta varasin ajan homeopaatille ja muutaman pillerin annos lopetti vuosia jatkuneen sairastamisen kuin seinään. Kävin kuitenkin korvalääkärin vastaanotolla kysymässä, että onko tämä totta, ovatko korvat parantuneet? Erikoislääkärin sanat jäivät mieleen, että ”kyllä olen vastaavia tapauksia paljon tavannut, homeopatia auttaa, enkä sitä osaa selittää enempää”.

Paljon oli kysymyksiä mielessä ja pitkään kouluttajana toimineena lähdin analysoimaan: Mitä, miksi, miten ja entä jos…? Tämä kysymysten sarja on tuonut minulle oivalluksia ja oppia siitä, mitä en vielä osaa edes pohtia. Mitä homeopatia on? Miksi homeopaattinen lääkeaine voi auttaa? Miten homeopatiaa voi käyttää ennaltaehkäisyyn ja lapsen vahvistumiseen? Entä jos opiskelisin sitä?

Näiden kysymysten jälkeen olen valmistunut homeopaatiksi 2009 ja perustanut Homeopatiaopiston. Homeopatia on kokonaisvaltaista ja aina yksilön huomioivaa hoitoa. Kysymys, johon haemme homeopatiassa vastauksia, on muun muassa se, miten monin tavoin yksilön oirekuva ilmenee? Homeopatia ei ole diagnoosin hoitoa, vaan miten oireet ovat juuri nyt, esim. ”lihaksissa kipua siivouksen jälkeen, kutinaa silmissä pitkään netin ääressä istuneena, pelkoa ja jännitystä vatsaoirein muuton takia, läheisen menettämisestä jatkuvaa itkua ja surua, josta ei meinaa päästä eteenpäin”. Samuel Hahnemann on jo 1700-luvulla kehittänyt homeopaattisen hoitomuodon ja tänään miljoonat ihmiset ympäri maailman voivat kokea sen auttavan mitä moninaisimmista oireista eroon.

Se, että jokainen voisi kokea oman voinnin kohentuvan tai kivun vähenevän, on tärkeää varmasti useimmille meistä. Oman kehon ja mielen kuuntelu sekä oivallusten kokeminen on polku, jonka jokainen tekee omalla askelluksella. Homeopatia voi tuoda tähän polkuun vauhtia tai malttia, helpotusta tai merkitystä ja itsehoidon kautta pienet kolhut ja mustelmat helpottuu nopeasti.

Ehdottomuus on aina harmillista ja kaikkeen ei vastausta löydy homeopatiasta, siksi kaikki keskustelu ja avoimuus on tänä päivänä tärkeää. Jos asiakas kertoo, että ”valtava väsymys vaivaa tai migreeniä itse epäilen, voitko auttaa” – tällöin ohjaamme lääkärille, on hyvä tietää, mikä kaikki on hyvin tai onko vakavaa oireistoa taustalla. Yhteistyö on parasta meille kaikille!

Ota yhteyttä, kun haluat tietää homeopatiasta tai sen opiskelusta lisää. Mielelläni kerron ja keskustelen!

LUE LISÄÄ >>

Liity TerveysSummit VIP-jäseneksi!

 • Näet kaikki 50 uutta syksyn 2023 tapahtuman haastattelua heti ja keväällä pääset katsomaan uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa maanantaina 20.5.!
 • Yli 500 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
 • Katso suosikkisi omaan tahtiisi ilman rajoituksia
 • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
 • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUSIJÄSENYYS NYT ALKAEN VAIN 12,90 €