Marja Ruuti - Ravitsemusterapeutti
Ultraprosessoitujen ruokien merkitys kansanterveydelle
Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!
Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille.
Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
Liity nyt VIP-jäseneksi >>
Salasanan palautus
Ohjeet salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi. Jos et vastaanottanut viestiä, tarkistathan roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy ota yhteyttä vip@terveyssummit.fi
Olet jo kirjautuneena sisään.
Näet kaikki haastattelut VIP-videokirjastosta. Jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä käyttäjätukeen chatissa tai vip@terveyssummit.fi jotta voimme korjata ongelman. Kiitos! 🙂
Already have an account? Login
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!
Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!
Ilmoittaudu kevään TerveysSummitiin
5.-11.5.2025
Vain ilmoittautumalla näet kaikki uudet ja mielenkiintoiset haastattelut terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita
Ultraprosessoitu ruoka on ravintoköyhäksi teollisesti prosessoitu ruoka jossa on pääosin vain sokeria ja rasvaa
Kannattaa suosia kasviksia, hedelmiä, marjoja, täysjyväviljoja, lihoja, kaloja
Suomessa tehdään paljon turhaakin tuotekehittelyä elintarvikkeissa
Lisäaineista kaikki eivät ole haitallisia
Haitallisia ovat esim. nitriitti lihajalosteissa
Leikki-ikäiselle ei suositella yhtä makkara-ateriaa enempää viikossa
Aspartaamista voi tulla päänsärkyä tai neurologisia haittoja
Pitkäaikaisesti nautittuna aspartaami altistaa 2-tyypin diabetekselle ja sydän- ja verisuonitaudeille
Muistetaan säännöllinen ateriarytmi ja vältetään napostelua
Me aikuiset näytämme lapsille esimerkkiä
Haastattelija: Karita Aaltonen
Muistetaan säännöllinen ateriarytmi ja vältetään napostelua
- Marja Ruuti
TerveysSummit
Pyritään syömään yhdessä aitoa ruokaa
- Marja Ruuti
TerveysSummit
Haastateltavana
Marja Ruuti
Ravitsemusterapeutti
“Marja Ruuti on ravitsemustieteen maisteri, laillistettu ravitsemusterapeutti ja tietokirjailija, joka on perehtynyt myös luonnonmukaisen terveydenhoidon menetelmiin ja funktionaaliseen lääketieteeseen. Ruuti hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja pyrkii ratkaisemaan potilaiden terveysongelmat ravinnon ja elämäntapojen avulla. Hän on myös kirjoittanut huippusuositut Terve maksa sekä Maksa kuntoon -kirjat.”


Haluatko nähdä kaikki uudet haastattelut rajattomasti? Liity nyt TerveySummitin VIP-jäseneksi!
Kokeile jäsenyyttä - Ensimmäinen kuukausi nyt vain 9,90 € tai vuosi 99 €