Niko Helin - LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -päävalmentaja – ENFP

Tunnista luontaiset taipumuksesi ja luo perusta jaksamisellesi

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
 Liity nyt VIP-jäseneksi  >>

Tunnetko jonkun, joka voisi saada apua haastattelun vinkeistä?
 Laita teaser jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki 46 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi tällä viikolla 20.-26.5.2024!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki 46 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi 20.-26.5.2024!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki 46 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi 20.-26.5.2024!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

 • Luontaiset taipumukset-analyysi antaa lisää itsetuntemusta, auttaa ymmärtämään muita ja auttaa työyhteisön yhteistyön kehittämistä

 • Omaa ajattelutyyliä voi vaihtaa

 • Luontaisten taipumusten ja vahvuuksien käyttäminen tuo energiaa

 • Luontaiset taipumukset sisältää 4 ulottovuutta: energian pääsuunta, miten hankimme informaatiota, miten teemme johtopäätöksiä, elämäntyyli

 • Saamme energiaa ravinnosta, liikunnasta, mielekkäästä tekemisestä, palautuminen, onnistumiskokemuksista

 • Huolien ratkeaminen vapauttaa energiaa

 • Onnistumiskokemuksia saadaan helpoiten luontaisten vahvuuksien alueella

 • Energisoitumisen edellytyksenä on riittävä terveys

Haastattelija: Karita Aaltonen

Haastateltavana

Niko Helin
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -päävalmentaja – ENFP
@luontaiset.taipumukset

"Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, mutta 15-vuotisen yritysvalmentajaurani aikana olen tehnyt töitä pääosin ihmismieleen liittyvien ilmiöiden kanssa; liittyivät ne sitten ihmisten johtamiseen, tiimien tai yhteistyön kehittämiseen, muutosten johtamiseen, työhyvinvointiin, innovatiivisuuteen tai työturvallisuuteen. Kaikissa näissä teemoissa ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen on ollut tärkeässä roolissa.

”Päävalmentaja” kuvaa hyvin nykyistä asiakastyötäni, koska asioiden ja ilmiöiden oivaltaminen konkretisoituu parhaiten, kun ymmärtää mitä korvien välissä tapahtuu. Ihmisten erilaisuus tuo tähän oman lisämausteensa: luontaisesta ajattelutyylistä johtuen ihmiset ajattelevat, reagoivat ja toimivat eri tavalla ja oma tyyli ei olekaan se ainoa normaali tapa.

Lisäksi rooliini kuuluu vastata LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyyseja käyttävien valmentajien valmentamisesta. On erittäin palkitsevaa siirtää valmennusosaamistamme eteenpäin uusille valmentajille ja seurata heidän onnistumistaan omassa asiakaskentässä. Lisäkipinää tuo tuoteperheemme uudet tulokkaat, niin yritys- kuin kuluttajapuolellakin. Näin pystymme palvelemaan valmentajia entistä paremmin, tarjoamalla heille uusia erilaisuustyökaluja asiakkaiden iloksi.

Oma tutkimusmatkani erilaisuuden maailmaan on auttanut itseäni ja asiakkaitani tuntemaan itseään paremmin ja ymmärtämään muidenkin erilaisuutta aivan toisella tavalla: toisissa ei välttämättä ole vikaa, vaan he ajattelevat eri tavalla.  Erilaisuuden ymmärtäminen on avannut myös aivan uusia mahdollisuuksia omien luontaisten taipumusten hyödyntämiseen niin omassa siviilielämässä kuin asiakkaiden kanssa. Jos ihmisten erilaisuus osataan nähdä enemmän organisaation voimavarana kuin ristiriitojen lähteenä, niin ollaan jo pitkällä. Matka jatkuu!"

LUE LISÄÄ >>

Liity TerveysSummit VIP-jäseneksi!

 • Pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti  ilman aikarajaa! 
 • Lähes 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
 • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
 • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUDEN KOKEILU NYT VAIN 5 €