Dr Shinsaku Takaoka - Japanin terveyselintarvikestandardien instituutin puheenjohtaja
Nattokinaasin tieteelliset ja perinteiset taustat
Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!
Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille.
Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
Liity nyt VIP-jäseneksi >>
Salasanan palautus
Ohjeet salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi. Jos et vastaanottanut viestiä, tarkistathan roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy ota yhteyttä vip@terveyssummit.fi
Olet jo kirjautuneena sisään.
Näet kaikki haastattelut VIP-videokirjastosta. Jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä käyttäjätukeen chatissa tai vip@terveyssummit.fi jotta voimme korjata ongelman. Kiitos! 🙂
Already have an account? Login
HUOM! Saat videoon tekstityksen suomeksi klikkaamalla kuvaruudun alareunasta CC-kuvaketta.
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!
Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi
Ilmoittaudu kevään TerveysSummitiin jo nyt!
5.-11.5.2025
Vain ilmoittautumalla saat TerveysSummit-uutiset ensimmäisten joukossa ja näet kaikki uudet ja mielenkiintoiset haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita
Fermentoitujen ruokien syöminen voi olla yksi japanilaisten pitkäikäisyyden salaisuuksista
Nattokinaasin tärkein vaikutus on verenkierron parantaminen. Tämä johtaa monenlaisiin positiivisiin vaikutuksiin. Esimerkiksi perifeeristen verisuonten parantunut verenkierto alentaa verenpainetta. Myös verenkiertoa parantamalla muut lisäravinteet voidaan jakaa helpommin periferiaan.
NSK-SD®:n nattokinaasia voivat käyttää myös tromboosipotilaat ja se on todistettu turvalliseksi ja tehokkaaksi
Kuluttaja voi tunnistaa laadukkaan nattokinaasituotteen etsimällä lisäravinteita, joissa on nimi "NSK-SD" tai Japan Nattokinase Associationin (JNKA) sertifiointimerkki
Nattokinaasia tuotetaan fermentoimalla ja sitä löytyy myös natto-nimisestä ruoasta
Nattokinaasia suositellaan ottamaan veden kanssa illallisen jälkeen ennen nukkumaanmenoa.
Verihyytymiä syntyy yleisimmin nestehukan ja pitkän liikkumattomuuden seurauksena yöaikaan.
Haastattelija: Juho Tunkelo
Nattokinaasin tärkein vaikutus on verenkierron parantaminen
- Shinsaku Takaoka
TerveysSummit
Haastateltavana
Dr Shinsaku Takaoka
Japanin terveyselintarvikestandardien instituutin puheenjohtaja
Japan Bio Science Laboratory Co., Ltd.
Executive Officer and Head of Sales
Biography
1994Mie University, Graduated from Faculty of Biological Resources
1996Mie University, Completed Master’s course in Biological Resources
1996 - Entered Japan Bio Science Laboratory Co., Ltd.
Now: Executive Officer
2010 - Vice-chairman of Japan NottoKinase Association
2023 -Chairman of The Japanese Institute for Health Food Standards (JIHFS)
Conducts basic research, applied research and industrialization of Nattokinase. Inventor of the manufacturing process patent for Nattokinase. Participated in the working group of the Japan Health Food and Nutrition Food Association (JHFA) to establish the standard for Nattokinase as a health food in Japan. Currently, promoting Nattokinase and educating the public about thrombosis prevention in Japan and abroad.
Haluatko nähdä kaikki yli 600 haastattelua heti?
Liity nyt TerveySummitin VIP-jäseneksi!
KOKEILE VIP-JÄSENYYTTÄ NYT ALKAEN 14,90 €/KK