Dr Shinsaku Takaoka - Japanin terveyselintarvikestandardien instituutin puheenjohtaja

Nattokinaasin tieteelliset ja perinteiset taustat

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
 Liity nyt VIP-jäseneksi  >>

HUOM! Saat videoon tekstityksen suomeksi klikkaamalla kuvaruudun alareunasta CC-kuvaketta.

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3

 Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi

Ilmoittaudu kevään TerveysSummitiin jo nyt!
5.-11.5.2025

Vain ilmoittautumalla saat TerveysSummit-uutiset ensimmäisten joukossa ja näet kaikki uudet ja  mielenkiintoiset haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista täysin ilmaiseksi!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

  • Fermentoitujen ruokien syöminen voi olla yksi japanilaisten pitkäikäisyyden salaisuuksista

  • Nattokinaasin tärkein vaikutus on verenkierron parantaminen. Tämä johtaa monenlaisiin positiivisiin vaikutuksiin. Esimerkiksi perifeeristen verisuonten parantunut verenkierto alentaa verenpainetta. Myös verenkiertoa parantamalla muut lisäravinteet voidaan jakaa helpommin periferiaan.

  • NSK-SD®:n nattokinaasia voivat käyttää myös tromboosipotilaat ja se on todistettu turvalliseksi ja tehokkaaksi

  • Kuluttaja voi tunnistaa laadukkaan nattokinaasituotteen etsimällä lisäravinteita, joissa on nimi "NSK-SD" tai Japan Nattokinase Associationin (JNKA) sertifiointimerkki

  • Nattokinaasia tuotetaan fermentoimalla ja sitä löytyy myös natto-nimisestä ruoasta

  • Nattokinaasia suositellaan ottamaan veden kanssa illallisen jälkeen ennen nukkumaanmenoa. 

  • Verihyytymiä syntyy yleisimmin nestehukan ja pitkän liikkumattomuuden seurauksena yöaikaan.

Haastattelija: Juho Tunkelo

 
Nattokinaasin tärkein vaikutus on verenkierron parantaminen

- Shinsaku Takaoka
TerveysSummit

Haastateltavana

Dr Shinsaku Takaoka
Japanin terveyselintarvikestandardien instituutin puheenjohtaja
Japan Bio Science Laboratory Co., Ltd.
Executive Officer and Head of Sales

Biography
1994Mie University, Graduated from Faculty of Biological Resources
1996Mie University, Completed Master’s course in Biological Resources
1996 - Entered Japan Bio Science Laboratory Co., Ltd.
Now: Executive Officer
2010 - Vice-chairman of Japan NottoKinase Association
2023 -Chairman of The Japanese Institute for Health Food Standards (JIHFS)

Conducts basic research, applied research and industrialization of Nattokinase. Inventor of the manufacturing process patent for Nattokinase. Participated in the working group of the Japan Health Food and Nutrition Food Association (JHFA) to establish the standard for Nattokinase as a health food in Japan. Currently, promoting Nattokinase and educating the public about thrombosis prevention in Japan and abroad.

Haluatko nähdä kaikki yli 600 haastattelua heti?
Liity nyt TerveySummitin VIP-jäseneksi!

  • Pääset katsomaan kaikki haastattelut heti ilman aikarajoituksia!
  • Saat Syksyn 2024 haastatteluista kirjalliset transkriptit PDF-tiedostoina!
  • Yli 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
  • VIP-jäsenten huikeat VIP-bonukset - vaihtuvia bonuksia saatavilla myös tapahtumien välillä!
  • Privaatti VIP-yhteisö, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoa ja jakaa omia vinkkejä ja kokemuksiasi muiden jäsenten kanssa.

KOKEILE VIP-JÄSENYYTTÄ NYT ALKAEN 14,90 €/KK