Heidi Jokela - Yrittäjä Polar Star Travel

Lapin ihmeellinen parantava voima henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tukena

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3

Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki 45 uutta mielenkiintoista haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista tapahtumaviikon aikana 21.-27.10.2024!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

Yrittäjä Heidi Jokela jakaa syvällisen ymmärryksensä siitä, kuinka Lapin luonnonvoima voi vahvistaa yhteyttämme itseen ja maailmankaikkeuteen. Lapin ikiaikainen luonto, jossa tunturit ja puhdas ilma sulautuvat yhteen, tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen kiireestä ja syventyä luonnon rauhoittavaan energiaan. Jokelan mukaan luonnon elementtien – tuulen, veden, tulen ja ilman – hyödyntäminen arjessa voi tuoda tasapainoa sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille. Saunominen, joka yhdistää nämä elementit, on perinteinen suomalainen keino luonnon voiman hyödyntämiseen. Luonto tarjoaa meille myös mahdollisuuden antaa takaisin, suojella ja kunnioittaa ympäristöä. Jokela muistuttaa, että Lapin mystiikka, kuten revontulet ja vanhat shamanistiset tarinat, ovat yhä elävä osa alueen historiaa ja voivat tuoda voimaa ja lohtua arjessa.

  • Lapin luonto tarjoaa ikiaikaista voimaa, joka auttaa palauttamaan yhteyden omaan itseen ja maailmankaikkeuteen.
  • Luonto opettaa meille pysähtymisen tärkeyden, jolloin voimme hengittää maailman puhtainta ilmaa ja tuntea olevamme osa luonnon sykliä.
  • Luonnon elementtien – kuten tuulen, tulen, veden ja ilman – hyödyntäminen voi parantaa niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia.
  • Luonto antaa meille voimaa, mutta vaatii myös kunnioitusta – on tärkeää antaa takaisin ja suojella ympäristöä.
  • Saunominen on yksi suomalaisista perinnekeinoista, jolla voi kokea luonnon elementtien harmonian ja puhdistavan voiman.
  • Luonnossa liikkuminen voi auttaa vähentämään stressiä ja palauttamaan tasapainon arjen kiireen keskellä.
  • Lapin villi ja herkkä luonto, kuten tunturit ja kirkkaat lähteet, tarjoavat ainutlaatuisia terveyttä edistäviä elämyksiä.
  • Revontulet ja luonnon mytologinen yhteys tuovat syvällistä voimaa ja ovat olennainen osa Lapin mystiikkaa.
  • Arktinen luonto kutsuu tietynlaisia ihmisiä, jotka ovat avoimia luonnon tarjoamalle rauhalle ja herkkyydelle.
Haastattelija: Karita Aaltonen

 
Luonto ei vaadi meiltä mitään, mutta se antaa kaiken – kun opimme kunnioittamaan ja kiittämään, saamme siltä valtavasti takaisin.

- Heidi Jokela

 
Luonto opettaa meille pysähtymisen tärkeyden – kun kuuntelemme sitä, löydämme myös oman sisäisen rauhamme.

- Heidi Jokela

Haastateltavana

Heidi Jokela
Yrittäjä Polar Star Travel
@jokelaheidi
@polarstartravel


"Olen kotoisin Helsingistä, mutta olen asunut yli 15 vuotta maailmalla. Palattuani Suomeen halusin muuttaa Lappiin Leville.

Rakastan arktista luontoa, joka inspiroi minua joka päivä, ympäri vuoden. Voimaannun valoisista kesäöistä tunturin huipulla, kun aurinko ei koskaan laske. Kaamoksen sininen hetki lumoaa minut tammikuisen pakkasen nipistellessä poskillani, kun lumikenkäilen tykkylumisten käkkärämäntyjen keskellä. Nautin raikkaasta kirpeästä syysaamusta, kun hentoinen vaalea kuura peittää tunturivarpujen heleät ruskavärit. Hiihtely valkoisilla keväthangilla rentouttaa mieleni ja aika ja kiire haihtuvat pois kevätauringon loisteessa.

Olen revontulibongari, joka sulloo lapset autoon ja hurauttaa keskelle ei-mitään, missä sielu loimuaa kilpaa revontulten kanssa ja tekee mieli tanssia valtaisan energian tahdissa. Tämä on minun sieluni maailmaa. Haluatko sinäkin kokea sen?"

LUE LISÄÄ >>

Liity TerveySummit VIP-jäseneksi!

  • Pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti ma 21.10. klo 9.00 tai silloin kun sinulle parhaiten sopii ilman aikarajoituksia!
  • Yli 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
  • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
  • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KOKEILE VIP-JÄSENYYTTÄ NYT ALKAEN 10 €/KK tai 99 €/V