Sami Tallberg - Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija
Kausi on nyt! Opi keräämään lähiluontosi tärkeimmät villiyrtit
Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!
Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille.
Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
Liity nyt VIP-jäseneksi >>
Salasanan palautus
Ohjeet salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi. Jos et vastaanottanut viestiä, tarkistathan roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy ota yhteyttä vip@terveyssummit.fi
Olet jo kirjautuneena sisään.
Näet kaikki haastattelut VIP-videokirjastosta. Jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä käyttäjätukeen chatissa tai vip@terveyssummit.fi jotta voimme korjata ongelman. Kiitos! 🙂
Already have an account? Login
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!
Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi
Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!
Vain ilmoittautumalla saat tiedon seuraavasta tapahtumasta heti ensimmäisten joukossa ja näet kaikki uudet ja mielenkiintoiset haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista myös jatkossa!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita
- Kevätaikaan on tärkeää hidastaa ja pysähtyä
- Yhteyden luontoon kokeminen auttaa ymmärtämään itseään syvemmin
- Luonnossa oleminen herättää alkukantaisia tuntemuksia ja yhteyttä omaan alkuperäämme
- Luonnosta löytyy monipuolisia ravintoaineita, makuja ja tekstuuria
- Villivihannekset, marjat ja sienet ovat osa luonnon tarjoamaa ilmaista ravintoa
- Jokaisella on oikeus hyödyntää luonnon antimia
- Luontoon palaaminen on paluu alkuperäiseen elämäntapaan
- Yhteyden luontoon kokeminen voi tuoda lämpöä, rauhaa ja ymmärrystä
- Pysähtyminen ja kiitollisuus ovat tärkeitä osia luontoyhteyden kokemisessa
- Luonnossa oleminen auttaa ymmärtämään itseään ja ympäröivää maailmaa syvemmin
- Luontoyhteys voi lievittää stressiä ja ahdistusta sekä edistää hyvinvointia
- Villivihannekset ja luonnonantimet ovat osa suomalaista ruokakulttuuria ja perinnettä
- Villiyrttien kerääminen ja käyttäminen voi olla osa jokapäiväistä ruoanlaittoa ja terveellistä elämäntapaa
- Luonnon antimien hyödyntäminen voi avata uusia makuelämyksiä ja ruokakokemuksia
- Kesäaikaan on runsaasti mahdollisuuksia valmistaa terveellistä ja herkullista ruokaa käyttäen luonnon raaka-aineita
Haastattelija: Karita Aaltonen
Haastateltavana
Sami Tallberg
Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija
"Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, ruuan keräilijä, biohakkeri ja kirjailija, joka on erikoistunut paikalliseen ja villiin kausiruokaan. Hänen intohimojaan ovat uuden aallon vegaaninen ruokakulttuuri, ravinnetiheä ruoka ja raakaruoka. Hänen palveluihinsa kuuluvat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin innovatiiviset ratkaisut ruokateollisuudelle, erilaiset workshopit, catering, villiyrttien keräilyretket sekä luennot aiheinaan hyvinvointi, biohakkerointi ja luontoyhteys."
Jäikö tärkeä haastattelu näkemättä? Liity TerveySummit VIP-jäseneksi!
KOKEILE VIP-JÄSENYYTTÄ NYT ALKAEN 14,90 €/KK