Sanna Herttua-Laiho - Yrittäjä

Karin Havupuu-uutejuoma: 50 -vuotiaan legendan tarina ja uudet kasvot

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään alta katsoaksesi haastattelun tai
 Liity nyt VIP-jäseneksi  >>

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3

Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi

Ilmoittaudu TerveysSummitiin NYT!

Ilmoittautumalla saat sähköpostiisi kaikki ajankohtaiset TerveysSummit tarjoukset ja uutiset ja sekä tiedon seuraavan Summitin ajankohdasta heti ensimmäisten joukossa!

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

 • Ravintorengas on valmistanut Karin havupuu-uutejuomaa jo lähes 50 vuoden ajan, ja se on ollut yksi Suomen myydyimmistä terveystuotteista.
 • Salaisuutena menestykseen on monia eri tekijöitä, mutta merkittävästi vanhempien periksiantamattomuus ja sitkeys ovat olleet avainasemassa.
 • Yrityksen historiassa on ollut vaikeita vaiheita, kuten välillä jopa palkkatyössä muualla työskentelyä, mutta tyytyväiset käyttäjät ja heidän antamansa positiivinen palaute ovat kannustaneet jatkamaan.
 • Karin havupuu-uutejuoma tunnetaan sen terveysvaikutteisuudesta, sillä se sisältää runsaasti fenolisia yhdisteitä, joiden on havaittu tutkimuksissa omaavan tulehduksen esto-ominaisuuksia.
 • Havupuu-uutejuomasta on saatu apua terveysongelmiin, kuten iho-ongelmiin, psoriasikseen, atooppiseen ihottumaan ja erilaisiin reumaattisiin vaivoihin. Lisäksi suolistovaivoissa, kuten IBS:ssä, sekä toiminut täydentävänä hoidossa syöpäpotilaille.
 • Havupuu-uutejuoman antioksidanttipitoisuudet ja tulehduksenesto on myös todettu tutkimuksissa

Haastattelija: Karita Aaltonen


Historian paras tarjous Karin Havupuu-uutejuomasta TerveysSummitin kunniaksi!

TILAA NYT HAVUPUU-UUTETTA UUDISTETUSSA PAKKAUKSESSA: tilatessasi vähintään kaksi Karin Havupuu-uutejuoman UUTTA 12-packia, saat toisen 12-packin PUOLEEN HINTAAN!

Toimi näin:

 1. Siirry verkkokauppaamme pinena.fi
 2. Lisää ostoskoriisi Karin Havupuu-uutejuoman 12-pack
 3. Laita määräksi vähintään 2 kpl
 4. Syötä "kuponkikoodi" kenttään koodi: BONUS12 ja paina "käytä alennuskoodia"
 5. Siirry kassalle ja viimeistele tilauksesi täyttämällä tietosi.

P.S. VIP-jäsenille saatavilla erityisetu VIP-bonuksissa!

Haastateltavana

Sanna Herttua-Laiho
Yrittäjä

Sanna Herttua-Laiho on suomalainen yrittäjä ja Ravintorengas Oy:n toimitusjohtaja. Yritys tunnetaan erityisesti Karin Havupuu-uutejuomasta, joka valmistetaan männyn kuoresta. Sanna Herttua-Laiho otti yrityksen johdon haltuunsa vuonna 2019, jatkaen vanhempiensa Karin ja Tuija Herttuan jalanjäljissä.

Hänen johdollaan Ravintorengas on uudistanut brändiään ja laajentanut tuotevalikoimaansa säilyttäen kuitenkin perinteiset valmistusprosessit, jotka painottavat puhtautta ja luomusertifiointia. 

Sanna Herttua-Laiho ei ainoastaan johda yrityksen liiketoimintaa, vaan myös edistää luonnon terveysvaikutuksia ja kestäviä pakkausratkaisuja. Hänen johdollaan yritys on siirtynyt ympäristöystävällisempiin pakkausmateriaaleihin, mikä heijastaa sitoutumista kestävään kehitykseen.

LUE LISÄÄ >>

Liity TerveySummit VIP-jäseneksi!

 • Pääset katsomaan kaikki TerveysSummitin haastattelut heti tai silloin kun sinulle parhaiten sopii ilman aikarajoituksia! 
 • Lähes 600 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
 • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
 • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUSIJÄSENYYS ALKAEN 12,90 €/KK