Kiitos ilmoittautumisesta kevään TerveysSummitiin 1.-7.5.2023!

Tervetuloa elämänmittaiselle paranemisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matkalle inspiroitumaan Suomen eturivin puhujien kanssa!

Tervetuloa mukaan osallistujaksi Suomen suurimpaan netissä järjestettävään terveystapahtumaan!

Saat jatkossa kaikki ajankohtaiset uutiset TerveysSummitiin liittyen sähköpostiisi. Lähetimme juuri sähköpostiisi kiitosviestin, josta löydät nämä samat infot. 

Jos viesti ei saavu, eikä löydy roskapostista, osoittellasi saattaa olla esto päällä.  Ota siinä tapauksessa yhteyttä oikean alakulman chatissa tai katso yhteystietomme 
täältä >>

Oletko kiinnostunut myös
luonnonmukaisesta kauneudenhoidosta?

Ilmoittaudu ilmaiseksi katsojaksi nyt myös ensimmäistä kertaa järjestettävään yhden päivän kestävään KauneusSummitiin, joka järjestetään tiistaina 9.5.2023 heti TerveysSummitin päätyttyä.

Tietoa tapahtumasta

  • Tapahtuman aikana 1.-7.5.2023 näet ajankohtaiset täysin uudet TerveysSummit haastattelut kymmeniltä puhujilta täysin ilmaiseksi!
  • Katso tapahtumaviikon päiväohjelma nyt sivuiltamme klikkaa tästä >
  • Haastatteluja julkaistaan päivittäin tapahtumaviikon ajan ja ne ovat ilmaiseksi katsottavissa aina 24 tunnin ajan julkaisusta.
  • Linkit haastatteluvideoihin lähetetään sähköpostiisi päivittäin tapahtumaviikon aikana 1.-7.5.2023. Löydät haastattelut päivittäin myös ohjelmasivulta, joka julkaistaan hieman ennen tapahtumaa.
  • Ilmaisen katseluajan jälkeen kaikki uudet haastattelut ja + yli 400 aiempaa haastattelua voi katsoa VIP-jäsenyydellä.
  • VIP-jäsenenä pääset myös katsomaan kaikki haastattelut heti tapahtuman alkaessa ilman aikarajaa ja saat muhkeat VIP-bonukset TerveysSummitin kumppaneilta sekä pääsyn VIP-yhteisöön.

Lataa tästä tulostettava ohjelma PDF-tiedostona ja laita vaikka jääkaapin oveen. 🙂  
Klikkaa tästä >>

Kutsu myös kaverit mukaan niin voit voittaa yli 500 € arvosta palkintoja!

Mitä seuraavaksi?

1. Jaa tapahtuma läheisillesi ja kutsu heidät mukaan!

Anna myös ystävillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista vinkeistä täysin ilmaiseksi! Muista kutsua heidät mukaan tapahtumaan osoitteessa www.terveyssummit.fi 💜🙏

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin TerveysSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.


Liity TerveysSummit ryhmään tästä »

4. Seuraa TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtuman kulisseihin!

TerveysSummitin TikTokista näet jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia pätkiä tulevan tapahtuman tarkemmasta annista. Inspiroivia sisältöpätkiä sekä kurkistuksia kuvausten kulisseihin löydät myös summitin Instagramista.

Kurkkaa tapahtuman kulisseihin ja seuraa meitä somessa!

@terveyssummit #terveyssummit

Kaikki haastattelut, alkuperäissarjat, yhteisö ja paljon muuta!

Liity Jäseneksi jo nyt - vain 12,90 € /kk