Kiitos ilmoittautumisesta kevään TerveysSummitiin 20.-26.5.2024!

Tervetuloa elämänmittaiselle paranemisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin matkalle inspiroitumaan Suomen eturivin puhujien kanssa!

Tervetuloa mukaan osallistujaksi Suomen suurimpaan netissä järjestettävään terveystapahtumaan!

Saat jatkossa kaikki ajankohtaiset uutiset TerveysSummitiin liittyen sähköpostiisi. Lähetimme juuri sähköpostiisi kiitosviestin, josta löydät nämä samat infot. 

Jos viesti ei saavu, eikä löydy roskapostista, osoitteellasi saattaa olla jokin esto päällä, jos olet esim. perunut uutiskirjeen tilauksen aiemmin.  Ota siinä tapauksessa yhteyttä. Katso yhteystietomme 
täältä >>

Tietoa tapahtumasta - Miten TerveysSummit toimii?

 • Tapahtuman aikana 20.-26.5.2024 pääset näkemään ajankohtaiset uudet TerveysSummit haastattelut kymmeniltä puhujilta täysin ilmaiseksi!
 • Haastatteluja julkaistaan päivittäin tapahtumaviikon ajan ja ne ovat ilmaiseksi katsottavissa aina 24 tunnin ajan julkaisusta.
 • Linkit haastatteluvideoihin lähetetään sähköpostiisi päivittäin. Löydät haastattelut päivittäin myös ohjelmasivun kautta.
 • Kannattaa tallentaa ohjelmasivun linkki (https://terveyssummit.fi/ohjelma/) vaikka kirjanmerkkeihin talteen.
 • Ilmaisen katseluajan jälkeen kaikki haastattelut voi katsoa VIP-jäsenyydellä. 
 • TerveysSummit VIP on suomen suurin terveyden videokirjasto, josta löydät yli 500 mielenkiintoista haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista sekä VIP-jäsenten oman privaatin yhteisön.
 • VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa maanantaina 20.5. ilman aikarajaa ja saat muhkeat VIP-bonukset TerveysSummitin kumppaneilta sekä pääsyn privaattiin VIP-yhteisöön.
 • Kaikki syksyn 2023 tapahtuman haastattelut ovat nyt myös katsottavissa VIP-videokirjastossa.
 •  Lue lisää ja liity VIP-jäseneksi - kuukausijäsenyys nyt alkaen 12,90 €/kk →

Mitä seuraavaksi?

1. Jaa tapahtuma läheisillesi ja kutsu heidät mukaan!

Anna myös ystävillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista vinkeistä täysin ilmaiseksi! Muista kutsua heidät ilmoittautumaan tapahtumaan jo nyt www.terveyssummit.fi💎💜🙏

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin TerveysSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.


Liity TerveysSummit ryhmään tästä »

3. Seuraa TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtuman kulisseihin!

TerveysSummitin TikTokista näet jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia pätkiä tulevan tapahtuman tarkemmasta annista. Inspiroivia sisältöpätkiä sekä kurkistuksia kuvausten kulisseihin löydät myös summitin Instagramista.

Kurkkaa tapahtuman kulisseihin ja seuraa meitä somessa!

@terveyssummit #terveyssummit

4. Tutustu VIP-jäsenyyteen

VIP-jäsenyydellä voit katsoa kaikki uudet haastattelut HETI tapahtuman alkaessa tai silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Jäsenenä pääset nauttimaan vaihtuvista kumppanien tarjoamista VIP-bonuksista tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Pääset myös verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden jäsenten kanssa upouudessa VIP-yhteisössä.


TerveysSummit VIP on suomen suurin terveyden videokirjasto, josta löydät yli 500 mielenkiintoista haastattelua terveydestä ja hyvinvoinnista.

Liity TerveysSummit VIP-jäseneksi!

 • Näet kaikki 50 uutta syksyn 2023 tapahtuman haastattelua heti ja keväällä pääset katsomaan uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa maanantaina 20.5.!
 • Yli 500 haastattelun videokirjasto käytössäsi ympäri vuoden 24/7
 • Katso suosikkisi omaan tahtiisi ilman rajoituksia
 • Nautit VIP-jäsenten vaihtuvista bonuksista koko tapahtumaviikon ajan ja myös tapahtuman jälkeen!
 • Pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, jossa voit verkostoitua, kysyä neuvoja ja jakaa vinkkejä muiden jäsenten kanssa. 

KUUKAUSIJÄSENYYS NYT ALKAEN 12,90 €