Sari Häkkinen - Filosofian tohtori

Marjat ja marjojen flavonoidit terveyden tukena

Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!

Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille. 

Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi  >>

Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
 Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!

Suomen suurin terveyden videokirjasto

Liity nyt VIP-jäseneksi niin näet kaikki TerveysSummit haastattelut (yli 500 kpl) ympäri vuoden 24/7, pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, nautit VIP-bonuksista ja paljon, PALJON muuta!

NYT ALKAEN 12,90 €/KK

Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita

  • Marjoissa tärkeitä terveydelle ovat polyfenoleista flavonoidit, kuidut, vitamiinit ja kivennäisaineet
  • Tummissa marjoissa kuten mustikoissa, mustaherukoissa, aroniassa, variksenmarjassa ja juolukassa on antosyaaneja
  • Marjoja on hyvä nauttia 2 desiä eli 100 grammaa päivässä
  • Marjoja kuten viinimarjat, mustikat, vadelmat ja mansikat voi käyttää myös salaateissa
  • Marjoja voi talvella nauttia Robets Berrien, marjajauheiden, pakastemarjojen muodossa
  • Marjat ovat hyviä muistille (tutkimuksen mukaan mustikka, mustaherukka, mansikka ja vadelma)
  • Marjat ovat hyviä metaboliseen oireyhtymään, hyvä kolesteroli lisääntyy
  • Marjat ovat hyviä myös verensokerin tasapainottamiseen
  • Marjat ovat prebiootteja eli hyviä suolistolle
  • Marjoja pitää syödä kokonaisena
  • Maista mustikan kukkia
  • Marjapommi-blogista löytyy tietoa ja ideoita marjoista
  • Marjalumo Instagramissa @marjalumo
  • Roberts Berrie, marjajauheet
Haastattelija: Karita Aaltonen

Haastateltavana

Sari Häkkinen
Filosofian tohtori

LUE LISÄÄ >>

Vuosikymmenten asiantuntijuus ja kokemus käytössäsi!

Vain ilmoittautumalla näet kaikki 50 uutta haastattelua Suomen kovimmilta asiantuntijoilta täysin ilmaiseksi tapahtumaviikolla 13.-19.11.2023!