Sami Tallberg - Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija
Näin tunnistat ja hyödynnät kevään tärkeimmät villiyrtit
Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!
Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille.
Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi >>
Salasanan palautus
Ohjeet salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi. Jos et vastaanottanut viestiä, tarkistathan roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy ota yhteyttä vip@terveyssummit.fi
Olet jo kirjautuneena sisään.
Näet kaikki haastattelut VIP-videokirjastosta. Jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä käyttäjätukeen chatissa tai vip@terveyssummit.fi jotta voimme korjata ongelman. Kiitos! 🙂
Already have an account? Login
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!
Suomen suurin terveyden videokirjasto
Liity nyt VIP-jäseneksi niin näet kaikki TerveysSummit haastattelut (yli 500 kpl) ympäri vuoden 24/7, pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, nautit VIP-bonuksista ja paljon, PALJON muuta!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita
- Käytännön vinkkejä - Mitä kannattaa lähteä keräilemään?
- Villiyrttikausi on juuri käynnistymässä, mitä yrttejä löytyy jo nyt?
- Kevään ensimmäisiä antimia on mm. voikukka, mesiangervo, pihlajan silmuja, koivunlehtisilmuja, mustaherukan silmuja
- Villiyrttisalaatin voi sekoittaa lehtisalaatin kanssa ja lisäksi suolaa ja pippuria sekä vinegrettiä
- Lisänä avokado, raastettu parmesaani, paahdetut pähkinät/siemenet tai Linomix
- Öljy, dijonsinappi, etikka, vähän valkosipulia tai suolasitruunaa
- Kesämenu grillattua kalaa, vihanneksia ja villiyrttisalaatti
- Oliiviöljystä ja sitruunamehusta saa hyvän kastikkeen kalalle
- Stay wild, stay weird, stay free - Stay you
- Luonto auttaa löytämään yhteyden itseensä ja meitä ympäröivään
- Pihlajan silmut, koivunlehtisilmut, ruoholaukka, vuohenputki, lehmuksen lehdet, vaahteran lehdet, takiaisen varret, osmankäämi, ratamo, ketunleipä
- Mitä luonto suo minulle tänään syöväksi täältä
- Nokkospesto, villiyrttisuola (omat suosikki villiyrtit karkean merisuolan kanssa sekaisin)
- Kuusenkerkkäjuoma - Sekoita tehosekottimessa lempijuomasi kanssa kuusenkerkkiä / douglaskuusen havujen / männynhavuja + siivilöi havu pois
- Miten Sami palautuu?
- Samin vinkit Summitin katsojille alkavaan kesään
Samin luontovinkkejä - Voit luoda tai opetella erilaisia harjoituksia mitä voit tehdä luonnossa eli esim. meditaatioita, hengitystä, tunneprosesseja
- Aamulla kannattaa mennä luontoon
Haastattelija: Karita Aaltonen
Luonto auttaa löytämään yhteyden itseensä ja meitä ympäröivään
- Sami Tallberg
TerveysSummit
Stay wild, stay weird, stay free - Stay you
- Sami Tallberg
TerveysSummit
Haastateltavana
Sami Tallberg
Palkittu ruokavisionääri, keittiöpäällikkö ja ruokakirjailija
"Sami Tallberg on palkittu keittiömestari, ruuan keräilijä, biohakkeri ja kirjailija, joka on erikoistunut paikalliseen ja villiin kausiruokaan. Hänen intohimojaan ovat uuden aallon vegaaninen ruokakulttuuri, ravinnetiheä ruoka ja raakaruoka. Hänen palveluihinsa kuuluvat niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin innovatiiviset ratkaisut ruokateollisuudelle, erilaiset workshopit, catering, villiyrttien keräilyretket sekä luennot aiheinaan hyvinvointi, biohakkerointi ja luontoyhteys."