Joni Laiho - Tuotekehittäjä ja terveystuoteliiketoiminnan johtaja Biomed Oy
Parsakaalin terveysvaikutusten salaisuus
Haastattelun ilmainen katseluaika on päättynyt!
Pahoittelut! Sisältö, jota yrität katsella on saatavilla vain Terveyssummit VIP- tai VIP+-jäsenille.
Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi >>
Salasanan palautus
Ohjeet salasanan vaihtamiseen on lähetetty sähköpostiisi. Jos et vastaanottanut viestiä, tarkistathan roskapostikansion. Jos viestiä ei löydy ota yhteyttä vip@terveyssummit.fi
Olet jo kirjautuneena sisään.
Näet kaikki haastattelut VIP-videokirjastosta. Jos sinulla on kysyttävää niin otathan yhteyttä käyttäjätukeen chatissa tai vip@terveyssummit.fi jotta voimme korjata ongelman. Kiitos! 🙂
Already have an account? Login
Toivomme, että jaat tämän asiantuntijahaastattelun myös somessa, jotta kavereillasikin olisi mahdollisuus terveempään elämään. <3
Laita siis haastattelu jakoon alla olevista jakonapeista!
Suomen suurin terveyden videokirjasto
Liity nyt VIP-jäseneksi niin näet kaikki TerveysSummit haastattelut (yli 500 kpl) ympäri vuoden 24/7, pääset mukaan privaattiin VIP-yhteisöön, nautit VIP-bonuksista ja paljon, PALJON muuta!
Tässä haastattelussa käsitellään seuraavia aiheita
- Parsakaali vähentää kokonaiskuolleisuutta ja sydäntautikuolleisuutta
- Parsakaali alentaa LDL-kolesterolia ja syöpäsairauksien riskiä
- Raakojen kaalikasvien syöminen alensi keuhkosyöpäsriskiä tupakoijilla
- Kaalit ovat jalostettu villisinapista
- Sinapinsiemenet ja sinappijauhe vahvistavat kaalien vaikutuksia
- Parsakaalin kuidut ovat hyvää ravintoa suoliston bakteereille
- Parsakaali on hyvin ravinnetiheää
- Parsakaali sisältää sulforafaania, joka on vahva suoja-aine elimistössä
- Sulforafaani tehostaa maksan toimintaa
- Sulforafaani aktivoi elimistössä glutationia, joka on voimakas antioksidantti
- Parsakaalia voi syödä raakana tai höyryttämällä n.10min
- Höyrytettyä parsakaalia kannattaa syödä sinappijauheen tai sinapinsiementen kanssa
- Parsakaalin idut ovat erinomainen sulforafaanin lähde
- Myös ravintolisänä voi nauttia sulforafaania
Jonin parsakaalihaaste
Syö joka päivä kahden viikon ajan vähintään 200 g parsakaalia sinappijauheen tai sinapinsiementen kanssa.
Haastattelija: Karita Aaltonen
Muistilista
Haastattelussa mainituista tuotteista
Haastateltavana
Joni Laiho
Tuotekehittäjä ja terveystuoteliiketoiminnan johtaja Biomed Oy
Joni on terveystuotealalla arvostettu tuotespesialisti, yrittäjä ja monien alan suosituimpien tuotteiden tuotteiden kehittäjä.
Perinteisen Biomedin terveystuoteliiketoimintaa vetävä Joni kehittää parhaillaan uusia innovaatioita ja tuotteita, joista saamme nauttia tulevina vuosina.
Joni on aiemmalla urallaan tullut tutuksi myös Suomen suurimman superfood-brändi Puhdistamon perustajana.