Kiitos liittymisestä TerveysSummit VIP tai VIP+ jäseneksi! <3

Hienoa, että olet päättänyt lähteä mukaan VIP-yhteisöömme! 🙂

Lähetimme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kuitin sekä viestin, joka sisältää uuden TerveysSummit-käyttäjätilisi tunnukset, jos sinulla ei vielä ole tunnuksia.

Kirjautuminen löytyy aina osoitteesta www.terveyssummit.fi/kirjaudu tai TerveysSummit-sivuston oikeasta yläkulmasta / mobiilissa valikosta. Jos olet unohtanut salasanasi niin saat tilattua salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi kirjautumissivun kautta.

Saat myös lisätietoa VIP-jäsenyydestäsi erillisessä kiitosviestissä. 🙂

Jos viestejä ei saavu, eikä löydy roskapostista, osoitteellasi saattaa olla jokin esto päällä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä vip@terveyssummit.fi tai Whatsappissa >>

Voit tarkistaa seuraavan maksun ajankohdan sekä hallinnoida tilauksia ja maksutapoja tilaustenhallinnassa. Löydät linkin tilausten hallintaan myös VIP-etusivulta.

Luethan myös tilausehdot vielä läpi. 🙂

Toimi näin: 

 1. 1
  Mene sähköpostiisi ja tarkista, että kuitti, kiitosviesti, sekä käyttäjätilisi tunnukset tulivat perille. (Jos olet aiemmin ollut jäsen, et saa uudelleen tunnuksia.)
 2. 2
  Kirjaudu sisään VIP-sivuille www.terveyssummit.fi/kirjaudu 
 3. 3
  Tutustu rauhassa videokirjastoon sekä uuteen VIP-yhteisöömme.
 4. 4
  Täydennä oman käyttäjäprofiilisi tiedot lisäämällä henkilökohtaisia tietojasi sekä profiili- ja kansikuvat. 
 5. 5
  Sitten vaan nauttimaan VIP-videokirjastosta sekä uudesta VIP-yhteisöstä! 🙂 Verkostoidu muiden jäsenten kanssa, kysele neuvoja ja jaa rohkeasti omia fiiliksiäsi sekä mielenkiintoisia terveysuutisia yhteisöön matalalla kynnyksellä. <3 

Perustietoja uudesta VIP-jäsenyydestäsi

VIP
VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut aina heti tapahtuman alkaessa. Pääset myös hyödyntämään summitin kumppanien tarjoamat VIP-bonukset.  Saat lisäksi rajattoman katseluoikeuden VIP-videokirjaston yli 500 TerveysSummit haastatteluun. VIP-bonuksia julkaistaan myös summitin jälkeen kuukausittain.  Upouudessa VIP-yhteisössä voit verkostoitua muiden jäsenten kanssa ja osallistua ryhmiin sekä keskusteluihin!

VIP+ Parane Karitan kanssa 
VIP+ -jäsenenä olet automaattisesti oikeutettu kaikkiin perusjäsenyyteen kuuluviin sisältöihin. Lisäksi pääset kulkemaan paranemisen polkua yhdessä Karitan kanssa. Keskustele ja kysy kysymyksiä Karitalta sekä muilta jäseniltä omassa privaatissa ryhmässä sekä keskustelufoorumilla.

Saat joka kuukausi vaihtuvasti uutta inspiroivaa sisältöä Karitalta:

 • Rentouttavia joogavideoita
 • Noitajuomien ja ruokien reseptejä
 • Podcasteja & haastatteluja vaihtuvilla vierailla

TerveysSummit SYKSY 21.-27.10.2024

 • VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut heti tapahtuman alkaessa VIP-sivuilta videokirjastosta ilman aikarajaa ja saat muhkeat VIP-bonukset TerveysSummitin kumppaneilta.

Kutsu myös kaverit mukaan niin voit voittaa 700 € arvoisen palkinnon!

Jos alla ei näy omaa kutsulinkkiäsi vaan ilmoittautumislomake, niin täytä vain tietosi uudelleen saadaksesi kutsulinkin. 🙂 Jos sivu vain lataa niin klikkaa tästä >> 

Kuuntele ja lue BookBeatin kanssa - Kokeile 50 päivää maksutta!

Tutustu yli 900 000 e- ja äänikirjaan ja valitse suosikkisi. Mukana on satoja kirjoja myös TerveysSummitista tutuilta asiantuntijoilta!

Koodi: BIOMED

Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa. Tarjous koskee vain uusia asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

1. Jaa tapahtuma läheisillesi ja kutsu heidät mukaan!

Anna myös kavereillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista vinkeistä täysin ilmaiseksi ja kutsu heidät ilmoittautumaan ilmaiseksi osoitteessa www.terveyssummit.fi tai liittymään VIP-jäseneksi. <3

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin TerveysSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.


Liity TerveysSummit ryhmään tästä »

3. Seuraa TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtuman kulisseihin!

TerveysSummitin TikTokista näet jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia pätkiä tulevan tapahtuman tarkemmasta annista. Inspiroivia sisältöpätkiä sekä kurkistuksia kuvausten kulisseihin löydät myös summitin Instagramista.

Kurkkaa tapahtuman kulisseihin ja seuraa meitä somessa!

@terveyssummit #terveyssummit