Kiitos liittymisestä TerveysSummit VIP tai VIP+ jäseneksi! <3

Lähetimme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kuitin sekä viestin, joka sisältää uuden TerveysSummit-käyttäjätilisi tunnukset. Kirjautuminen löytyy aina TerveysSummit sivuston oikeasta yläkulmasta.

Saat myös lisätietoa VIP-jäsenyydestäsi erillisessä kiitosviestissä.

Jos viestejä ei saavu, eikä löydy roskapostista, osoitteellasi saattaa olla jokin esto päällä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä oikean alakulman chatissa tai laita viesti vip@terveyssummit.fi tai Whatsappissa >>

Voit tarkistaa seuraavan maksun ajankohdan sekä hallinnoida tilauksia ja maksutapoja tilaustenhallinta -sivulta. Löydät linkin tilausten hallintaan myös VIP-etusivulta.

Luethan myös tilausehdot vielä läpi. 🙂

Toimi näin: 

 1. 1
  Mene sähköpostiisi ja tarkista, että kuitti, kiitosviesti, sekä käyttäjätilisi tunnukset tulivat perille
 2. 2
  Kirjaudu sisään VIP-sivuille www.terveyssummit.fi/kirjaudu 
 3. 3
  Tutustu rauhassa videokirjastoon sekä uuteen VIP-yhteisöömme.
 4. 4
  Täydennä oman käyttäjäprofiilisi tiedot lisäämällä henkilökohtaisia tietojasi sekä profiili- ja kansikuvat. 
 5. 5
  Sitten vaan nauttimaan uudesta VIP-yhteisöstä. Verkostoidu, kysele ja jaa rohkeasti omia fiiliksiäsi yhteisöön matalalla kynnyksellä. <3 

Koska VIP-yhteisö on vielä aivan uusi, ei tiimin kovasta valmistelutyöstä huolimatta ihan kaikki ole vielä täysin valmiina. Päivitämme mm. videokirjastoa parhaillaan ajan tasalle.

Ei myöskään kannata vielä huolestua vaikka törmäisit yhteisössä englannin kieleen sillä yhteisön käännöstyö on vielä kesken. Koko yhteisö tullaan kyllä kääntämään suomen kielelle niin pian kuin mahdollista. 🙂

Jos huomaat jotakin kummallisuuksia tai virheitä sivustolla niin vinkkaa ihmeessä siitä meille, jotta voimme korjata mahdolliset puutteet pikimmiten.

Otamme mielellään myös vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia, jotta voimme tehdä teille parhaimman mahdollisen VIP-yhteisön. <3 

Perustietoja uudesta VIP-jäsenyydestäsi

VIP
VIP-jäsenenä pääset katsomaan kaikki uudet haastattelut aina heti tapahtuman alkaessa. Pääset myös hyödyntämään summitin kumppanien tarjoamat VIP-bonukset.  Saat lisäksi rajattoman katseluoikeuden VIP-videokirjaston yli 400 TerveysSummit haastatteluun. VIP-bonuksia julkaistaan myös summitin jälkeen kuukausittain.  Upouudessa VIP-yhteisössä voit verkostoitua muiden jäsenten kanssa ja osallistua ryhmiin sekä keskusteluihin.

VIP+ Parane Karitan kanssa 
VIP+ -jäsenenä olet automaattisesti oikeutettu kaikkiin perusjäsenyyteen kuuluviin sisältöihin. Lisäksi pääset kulkemaan paranemisen polkua yhdessä Karitan kanssa. Keskustele omassa privaatissa ryhmässä sekä foorumilla ja kysy kysymyksiä vierailevilta lääkäreiltä ja ravitsemusterapeuteilta. Saat joka kuukausi vaihtuvasti uutta inspiroivaa sisältöä Karitalta:

 • Rentouttavia joogavideoita
 • Noitajuomien ja ruokien reseptejä
 • Podcasteja/livejä vaihtuvilla vierailla

TerveysSummit syksy 2023 - 13-19.11.2023

 • VIP-jäsenenä pääset itse katsomaan kaikki uudet TerveysSummit haastattelut VIP-sivuilta heti tapahtuman alkaessa maanantaina 13.11. klo 9.00
 • Linkit jaettaviin haastatteluvideoihin lähetetään myös sähköpostiisi päivittäin tapahtumaviikon aikana.
 • Löydät haastattelut aina myös ohjelmasivulta. Ohjelma julkaistaan pari päivää ennen tapahtuman alkua.
 • Saat myös huikeat rahanarvoiset vaihtuvat VIP-jäsenedut TerveysSummitin kumppaneilta tapahtuman aikana.

Mitä seuraavaksi?

1. Jaa tapahtuma läheisillesi ja kutsu heidät mukaan!

Anna myös ystävillesi mahdollisuus hyötyä rahanarvoisista vinkeistä täysin ilmaiseksi! Muista kutsua heidät mukaan tapahtumaan osoitteessa www.terveyssummit.fi 💜🙏

2. Liity TerveysSummitin seuraajien omaan ryhmään Facebookissa

Aiemmin Terveen elämän yhteisönä tunnettu ryhmä on nyt TerveysSummitin oma Facebook ryhmä. Täällä pääset tuttuun ja turvalliseen tapaan jatkamaan jatkamaan siitä mihin TerveysSummit jäi: keskustelemaan, inspiroitumaan ja innostumaan terveyden aiheista yhdessä muiden kanssa.

Yhteisöllisyys on olennainen osa meidän jokaisen hyvinvointia ja tässä ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia ja saamaan vertaistukea. Yhdessä ensimmäinen askel kohti muutosta on helpompaa ja hauskempaa.


Liity TerveysSummit ryhmään tästä »

3. Seuraa TerveysSummitia someissa niin näet kaikki ajankohtaiset uutiset sekä kurkistukset tapahtuman kulisseihin!

TerveysSummitin TikTokista näet jatkuvalla syötöllä mielenkiintoisia pätkiä tulevan tapahtuman tarkemmasta annista. Inspiroivia sisältöpätkiä sekä kurkistuksia kuvausten kulisseihin löydät myös summitin Instagramista.

Kurkkaa tapahtuman kulisseihin ja seuraa meitä somessa!

@terveyssummit #terveyssummit